3 Kuruma 203 Kamu Memur Alımı Kadro Dağılımı Açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

3 Kuruma 203 Kamu Memur Alımı Kadro Dağılımı Açıklandı

Kamuya, farklı kadrolarda istihdam etmek üzere memur alımı yapılacağı açıklandı. Kadro dağılımı Resmi Gazete'de yayınlandı.

Memur Alımı İlanları 9 Kasım 2022 10:51 0
3 Kuruma 203 Kamu Memur Alımı Kadro Dağılımı Açıklandı

Resmi gazete'de yayınlandı: Kamuya 203 memur alımı kadro dağılımı açıklandı.

Resmi Gazete'de bugün yayımlanan 3 karar ile kamuya , farklı kurumlarda istihdam etmek züere personel alımı yapılacağı görüldü. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda söz konusu kadroların detaylarına yer verdik.

Resmi Gazete'de yayınlanan 3 açıklamadan birinde Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı bünyesine kamu personel ialımı yapılacağı şeklinde oldu. Açıklamada 1 ile 9 derece arasındaki memur kadrolarına 92 kamu personeli alımı yapılacağı görüldü. 

İşte Milli Saraylar İdareis Başkanlığı'nın merkez teşkilatında istihdam etmek üzere yapılan kadro ihdasları:

Bir diğer açıklamada ise Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesine kamu personeli alımı oldu. Açıklamaya baktığımızda yine 1 ile 10 dereceler arası memur kadrolarında istihdam etmek üzere toplamda 53 personel alımı yapılacağı görüldü. İşte yayınlanan  kadro ihdası duyurusu ve alım yapılacak kadrolar.

Diğer açıklamada ise Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu bünyesine 58 personel alımı yapılacağı görüldü. Açıklamada 1-3-6-7-9 kadrolarda istihdam etmek üzere Daire Başkanı ,, uzman , uzman yardımcısı ve Müdür ile VHKİ alımı yapılacağı görüldü.:

KADRO İHDASI NE DEMEK?

Kadro ihdası, kuruma yeni personel alımı yapılması için kadro vermektir.

Resmi Gazete'de yayımlanan kadro ihdaslarının hepsine açıktan atama yapılmaz. Düşük kadro derecelilere kurum içi atamalar yapılır. 8-9-10 dereceli memur kadrolarına ise açıktan atama ya da merkezi atama yolu ile kamu personeli alımları yapılacaktır. İlanlar gelince haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç