3 Kripto Para Binance'den Kaldırılıyor: HEGIC, RENBTC ve SUSD'da Parası Olanlar Dikkat
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

3 Kripto Para Binance'den Kaldırılıyor: HEGIC, RENBTC ve SUSD'da Parası Olanlar Dikkat

Binance tarafından bir açıklama yapıldı ve 3 tokenin 12 Nisan tarihinden sonra işlemden kaldırılacağına yer verildi.

Kripto Paralar 5 Nisan 2022 15:20 0
3 Kripto Para Binance'den Kaldırılıyor: HEGIC, RENBTC ve SUSD'da Parası Olanlar Dikkat

Kripto para piyasasının öncü kuruluşlarından olan Binance'den bir son dakika açıklaması geldi ve 3 kripto paranın sistemden kaldırılacağına yer verildi. Peki bu 3 kripto parada yatırımı olan vatandaşlar ne yapacak?


Binance adlı kripto para piyasasında her gün milyarlarca dolarlık kripto para işlemi yapılıyor. Her gün uyanır uyanmaz yatırım yapanların baktığı adreslerden olan bu piyasada önemli bir karar alındı. Kripto para yatırımcısını yakından ilgilendiren kararda Binance, bazı tokenlerin işlem listesinden kaldırılacağını söyledi. Son günlerde yaşanan dalgalanma sonrası gelen bu açıklamada , bu 3 kripto parada yatırımı olanların ne yapacağı konusuna da değinildi.

Şirket tarafından yayımlanan resmi açıklamaya baktığımızda , şu sıralar kripto paraların listesinde sıralanan ve işlem yapılmaya devam edilen HEGIC/BUSD, RENBTC/BTC ve SUSD/USDT adlı tokenlerin 11 Nisan tarihinden itibaren işlemden kaldırılacağına yer verildi. Borsada 11 Nisan 2022 tarihi saat 12.00'dan sonra artık işlemi yapılmayacak olan bu çiftler, Binance'de yer almayacak. Söz konusu tokenlerin tek mevcut işlem çifti olduğundan tokenler artık tümüyle Binance'den kaldırılmış ve artık işleme kapatılmış olacak.

YATIRIMI OLANLAR NE OLACAK?

HEGIC, RENBTC ve SUSD adlı tokenlere yatırım yapan yatırımcıları yakından ilgilendiren açıklama sonrası bu kripto paralara para yatıranlar 11 Nisan saat 12.00'dan sonra alım satım işlemi yapamayacak. Binance sistemine girerek 11 Nisan saat 12.00 'a kadar bu tokenlerdeki yatırımlarınızı satabilir ve nakde dönüştürebilirsiniz.

EMİRLER DE KAPATILACAK

3 Tokenin piyasadan kaldırılmasının ardından alım için ya da satım için verilen emirler de otomatik olarak kaldırılacak. Eğer 11 Nisan 2022 tarihi saat 12.00 'a kadar bu kripto paralardan çıkış yapamazsanız oradaki tüm yatırımlarınız değersiz görünecek. Buradaki yatırımlarını başka borsaya aktarmak isteyenlerin ise 12 Temmuz tarihine kadar transferini yapması gerekiyor. Bu tarihten sonra eğer işleminizi yapmadıysanız tüm tokenlarınız çöp olacak.

KRİPTO VARLIKLARDA DALGALANMA

Kripto para piyasasına baktığımızda son günlerde dalgalanma var. Bitcoin 46 bin 763 dolar seviyesinden işlem görüyor. Ethereum 3 bin 527 dolar seviyesinden, Sol ise 134 dolar seviyesinden işlem görüyor. Ripple-XRP ise 0.82 dolar seviyesinde.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç