3 Bankadan Faizsiz Kredi: Başvurular Başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

3 Bankadan Faizsiz Kredi: Başvurular Başladı

3 banka tarafından bir son dakika açıklaması yaptı ve sıfır faizli nakit avans başvurularının başladığına yer verildi.

Kredi 15 Tem 2022 18:26 2
3 Bankadan Faizsiz Kredi: Başvurular Başladı

3 bankadan sıfır faizli para.

3 banka art arda açıklama yaptı ve faiz olmadan nakit avans başvurusunun başladığına yer verildi. Biz de finans7.com olarak bankaların sıfır faizle ihtiyaç kredisi adı altında verdiği nakit avans detaylarına yer verdik.

KREDİ FAİZLERİ ÇOK YÜKSELDİ VATANDAŞLAR FAİZSİZ KREDİLERE YÖNELDİ

Merkez Bankası politika faizini kaç aydır sabit tutuyor ancak gidilen parasal sıkılaşma nedeniyle bankaların kredi oranları daha da artıyor. İhtiyaç kredisi faiz oranlarına baktığımızda yüzde 1,5 ile 2 ve daha fazla seviyede olduğu görülürken 3 banka, sıfır faizle nakit avans vereceğini duyurdu.

SIFIR FAİZLİ KREDİ DETAYLARI

Yapı Kredi, Garanti BBVA ve Akbank tarafından yapılan son dakika açıklamasında sıfır faizli nakit avans verildiği duyuruldu. İşte bankaların açıklaması:

Akbank tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Mobilden Akbanklı olanlara %0 Faizli Taksitli Avans! Hemen mobilden Akbanklı ol, kredi kartına başvur. 7.500TL’ye varan %0 Faizli Taksitli Avansını 6 ay vadeye kadar ücretsiz kullan!"

Akbank'ın bu kampanyasına başvurular 31 Temmuz 2022 tarihine kadar devam ediyor. 

Garanti BBVA tarafından yapılan son dakika açıklamasında yeni kredi kampanyası hakkında şu ifadelere yer verildi: "Mobil'den müşterimiz olanlara, 5000 TL’ye varan %0 faizli ve masrafsız Taksitli Nakit Avans! Garanti BBVA Mobil’den şubeye gitmeden müşterimiz olup, bireysel kredi kartı başvurusu yapın, başvurunuz onaylandığında 5.000 TL’ye varan faizsiz ve masrafsız Taksitli Nakit Avans’tan 6 ay taksitle yararlanın!"

Garanti BBVA'nın söz konusu kampanyasına başvurular 31 Temmuz 2022 tarihine kadar alınacak. 

Yapı Kredi tarafından yapılan açıklamada: "Hızlı nakit ihtiyaçlarınız için 5000 TL’ye varan faizsiz ve masrafsız taksitli nakit avans fırsatı Yapı Kredi'de. Sen de şimdi şubeye gitmeden dakikalar içerisinde Yapı Kredili ol, %0 faizli nakit avans fırsatından hemen yararlan. " ifadelerine yer verildi. 

Kampanyaya başvurular 31 Temmuz 2022 tarihine kadar alınıyor.

BAŞVURU

Kredi kampanyalarından faydalanmak isteyenlerin bankaların uygulamasını indirerek yeni müşteri ola tıklayarak müşteri olması ve gereken adımları takip etmesi gerekmektedir. 

Son dakika , banka ve kredi haberlerinden haberdar olmak için finans7.com'u takipte kalın.

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Yalan yapikrediden bütün herseyi tamamlamama rağmen 1.80 faiz oranı gösteriyor bosuna zaman kaybi
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bankanın daimi müşterilerine neden böyle bi kampanya uygulanmıyor yazıklar olsun hepinize hakkım size zehir olsun inşallah!