3 Ay önce halka arz olan Tab Gıda, hedef büyüttü: 200 yeni restoran açma kararı geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

3 Ay önce halka arz olan Tab Gıda, hedef büyüttü: 200 yeni restoran açma kararı geldi

Tab Gıda'dan bir son dakika haberi geldi. Gelen açıklamada 2024 yılında 200 yeni restoran açılacağına yer verildi.

İş Dünyası 18 Ocak 2024 0
3 Ay önce halka arz olan Tab Gıda, hedef büyüttü: 200 yeni restoran açma kararı geldi

Ekim ayında halka arz olan Tab Gıda'dan son dakika haberi: 200'den fazla yeni restoran açılması planlanıyor.

Türkiye hızlı servis restoran sektörünün öncü kuruluşlarından olan Tab Gıda bir son dakika açıklamasında bulundu. Açıklamada 2024 yılına güçlü bir başlangıç yapıldığı ve büyüme hedeflerinin gerçekleşmesi için restoran ağının genişletileceğine yer verildi.

2023'ün son çeyreğinde 59 restoran açtıklarını açıklayan Tab Gıda, yılın tamamında sisteme 183 restoran daha kazandırarak 1615 restorana ulaşmış durumda.

Yılda ortalama 350 milyon müşteriye hizmet veren Tab Gıda, 204 milyona yakın sipariş fişini işleme alıyor.

30 yıllık tebrübesi ile sürdürülebilir büyümesini sürdüren Tab Gıda, bu sene 200 restoran daha açmayı planladığını söyledi.

Konu ile ilgili açıklama yapan TAB Gıda Co-CEO’su Sinan Ünal, "2024 yılında benzersiz gıda ekosistemimizle konsolide hasılatımızın %80 artarak 30 milyar TL seviyesine çıkmasını öngörüyoruz.  Karlı büyüme ile yatırımcılarımıza verdiğimiz güveni daha da pekiştireceğiz" dedi.

200 YENİ RESTORAN AÇILIYOR

Büyümenin devam etmesi için en önemli etkenlerden birinin yeni restoranlar açmakolduğunu söyleyerek sözlerini sürdüren Ünal, “İstikrarlı bir büyüme için yeni restoranlar açmak çok önemli. Bu nedenle restoran sayımızı her geçen gün artırıyoruz. Aynı zamanda mevcut restoranlarımızda yenileme ve dijitalleştirme çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Tüm yatırımlarımızda dijital inovasyonları odağımıza alıyoruz. Müşterimize benzersiz ve en gelişmiş deneyimler yaşatmak, müşteri memnuniyetini artırmak için sürekli kendimizi yeniliyoruz ve restoranlarımızı kesintisiz yatırımlarımızla güçlendiriyoruz. Özellikle büyük veri analizi ve yapay zeka çözümlerimizle desteklediğimiz dijitalleşme adımlarımızı hızlandırıyoruz. Dijitalleşen operasyonlarımız sayesinde, anlık karar verme, bunları hızla uygulama ve beklentimizi daha iyi karşılayacak sonuçlar için aksiyon alabilme yeteneklerine sahibiz. Tüm bunların yanı sıra satışlarımızı desteklemek üzere, büyük veri analizi ve yapay zekâ destekli çözümlerimiz üzerinden fark yaratan ve rekabet avantajı sunan pazarlama stratejileri uyguluyoruz. Bugün rekor sayılabilecek 1.615 restoran sayısına ulaşmamız, bize gerçekten işimizi çok iyi yaptığımızı gösteriyor. 2024 yılında da kârlı büyümeye odaklanarak, sürdürülebilir büyüme stratejimizin önemli bir parçası olan dijitalleşme ve renovasyon çalışmalarından güç alarak 200’den fazla restoran açmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç