3 ay ertelemeli kredi başvuruları başladı 2023 Faizler düştü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

3 ay ertelemeli kredi başvuruları başladı 2023 Faizler düştü

Bankaların 2023 yılı 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi başvuruları başladı. Faizlerin düşmesi ile birlikte kredi başvuruları artmaya başladı. İşte 3 ay ertelemeli kredi veren bankalar.

Kredi 17 Ocak 2023 22:09 1
3 ay ertelemeli kredi başvuruları başladı 2023 Faizler düştü

Bankalardan 3 ay ertelemeli kredi: 2023 yılı kampanyaları başladı.

Bankalardan son dakika açıklamaları geldi. Gelen açıklamalarda bankaların 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredilerine başvuruların başladığına yer verildi. Peki 3 ay ertelemeli kredi başvurusu nasıl yapılır? Kredi şartları nedir? İşte başvuruya ilişkin detaylar.

YAPI KREDİ BANKASI

Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan son dakika açıklamasında 3 aya kadar ertelemeli kredi başvurusunun başladığına yer verildi. "3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi ile ihtiyaçlarınızı ertelemeyin, ödemelerinizi erteleyin" denilen açıklamaya baktığımızda başvuruların internet üzerinden başladığına yer verildi. Başvuru açıklamasında, "3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi başvurunuzu Yapı Kredi Mobil veya Bireysel İnternet Şubesi üzerinden hemen gerçekleştirebilirsiniz" denildi.

AKBANK

Akbank tarafından da bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada bankanın 3 ay ertelemeli kredi verdiği bildirildi. "Kredinizi Akbank Mobil’den hemen kullanın, ödemeye 2023 yılında başlayın. Zaman kaybetmeden başvurun, hayallerinizi gerçekleştirin" başlığı ile yayınlanan son dakika açıklamasında, başvurunun nasıl yapılacağı konusuna "Dilerseniz hemen şimdi Akbank.com'dan, Akbank Telefon Şubesi'ni arayarak veya Akbank Mobil ve İnternet'e girerek belgesiz, imzasız Direkt Kredi* kullanabilir veya aşağıdaki belgelerle birlikte Şubelerimize başvurabilirsiniz" denildi. Erteleme dahil ihtiyaç kredilerinde azami vade; 50.000 TL ve altındaki tutarlarda 36 ay, 50.000 TL üzeri 100.000 TL ve altındaki tutarlarda 24 ay, 100.000 TL üzerindeki tutarlarda ise 12 aydır. 

CEPTETEB

TEB'in açıklamasına baktığımızda 3 ay ertelemeli kredinin verileceği duyuruldu. Açıklamada, "CEPTETEB İhtiyaç Kredisi; bireysel kredi ihtiyacın olduğu anda tek tıkla hesabına aktarabildiğin bir tüketici kredisidir. Yerinden kalkmadan, şubeye gitmeden, sıra beklemeden kredi çekebilmene olanak sağlayan CEPTETEB İhtiyaç Kredisi, ihtiyacın olan her an senin yanında! 1.000 - 200.000 TL aralığındaki tutarlarda ve 3 - 36 ay aralığındaki vadelerde, 18-75 yaş aralığındaki herkesin başvuru yapabileceği CEPTETEB İhtiyaç Kredisi’ni aylık eşit taksitler halinde ödeyebilirsin" denildi.

VAKIFBANK

"Tüm ihtiyaçlarınız için 36 aya varan vadeler, cazip faiz oranları ve esnek ödeme seçeneğiyle kamu personeli, özel sektör çalışanları ve emekliler için İhtiyaç Kredisi Kampanyası tüm VakıfBank Şubeleri’nde" ifadeleri ile yayınlanan kredi kampanyasına baktığımızda 3 ay ertelemeli kredinin 1.55 faizle verildiği görüldü.

ENPARA

Enpara tarafından verilen kredilerde de 3 ay erteleme imkanı sunuluyor. "Finans kuruluşlarında müşterilerin acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak için kredi ürünleri hizmeti sunulur" denilen açıklamada başvuruların internetten başladığına yer verildi.

ALTERNATİF BANK

Alternatif Bank resmi sayfası üzerinden yayınlanan açıklamada 3 ay ertelemeli kredi başvurusunun başladığına yer verildi. Açıklamada , "Nakit ihtiyaçları için Alternatif Bank’ı tercih eden müşterilerimiz, kredilerini anında kullanmaya başlıyor, geri ödemelerini ise 3 ay erteliyor" denildi. 

N KOLAY

NKolay ihtiyaç kredisinde de vatandaşlara 3 ay ertelemeli kredi sunuluyor. Söz konusu kredi açıklaması, "3 Ay Taksit Ertelemeli Yeni Yıl Kredisi N Kolay'dan" ifadeleri ile yayımlandı ve başvuruya ilişkin, "N Kolay’da 70.000 TL’ye kadar kredini 5 dakikada alırsın! Üstelik sana özel faizlerle kullandığın kredin şubeye gitmeden, hafta sonu olsa bile anında hesabına geçer" denildi.

KREDİ HESAPLAMASI

Hangikredi.com'dan alınan hesaplama şu şekilde:

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 15 Ay Önce
herkesin kredi cekecek durumu varda kardesim odeyecek durumu yokki olsa zaten kredide cekmez eee nasil bir tezat bu sanki bide bankalar cok insafliymia gibi cazir cazir mesaj atiyolar . ama gazımız var bi cikarsak aya ucacaz dimi . fazla gaza gelip kredi cekmeyin kardesim banka dedigin resmi yefecidir.