3 ay ertelemeli faizsiz 15 bin TL veriliyor: Başvuru başladı (0 faizle kredi veren bankalar Ağustos 2023)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

3 ay ertelemeli faizsiz 15 bin TL veriliyor: Başvuru başladı (0 faizle kredi veren bankalar Ağustos 2023)

Bankaların faizsiz kredi kampanyaları hakkında açıklama geldi. Açıklamada bankaların faizsiz 15 bin liraya kadar nakit avans verdiği görülüyor.

Kredi 9 Ağu 2023 12:25 2
3 ay ertelemeli faizsiz 15 bin TL veriliyor: Başvuru başladı (0 faizle kredi veren bankalar Ağustos 2023)

5 bankadan faizsiz kredi kampanyası.

5 banka art arda açıklamalar yaptı. KRedi faizlerinin fırlaması ile birlikte bankalar, kredi çekemeyen vatandaşlara faizsiz nakit avans imkanı getirdi. Getirilen yeni imkan ile birlikte vatandaşlar, müşterisi olmadığı bankada hesap açtıktan sonra faizsiz 10 ve 15 bin liralık nakit avans kampanyalarından faydalanabilecek.

Başlatılan kampanyalara baktığımızda bankalar, ilk defa müşteri olacak 18 yaşından büyük herkese 10 ve 15 bin liralık para veriyor. 6 ay vade ile faizsiz şekilde verilen söz konusu kredilere başvurular alınmaya başladı. Peki başvuru şartları nelerdir? Hangi bankalar kredi veriyor? Hangi bankalar faizsiz nakit avans veriyor? İşte kampanya detayları.

AKJBANK DUYURDU

Akbank tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Açıklamada yüzde 0 faizsiz 6 ay vade ile 15 bin liraya kadar taksitli nakit avans verildiği görülüyor. Ayda 2 bin 500 TL'lik geri ödeme yapılacak ve bankaya toplamda 15 bin lira geri ödeme yapılacak. Başvuru için Akbank müşterisi olmanız gerekmektedir.

QNB'DEN KAMPANYA

QNB Finansbank tarafından yapılan açıklamada ise 6 ay vadeli, yüzde 0 faizli 10 bin liralık nakit avans kampanyasının başlatıldığı görülüyor. Söz konusu krediye başvuru yapacak kişilere 10 bin lira olarak verilen bu para, geri 10 bin lira olarak alınacak. 6 ay vadeli kampanyada aylık geri ödeme ise 1667 TL olarak yapılacak.

YAPI KREDİ DE YARIŞA KATILDI

Kampanya başlatan bir diğer banka da Yapı Kredi Bankası oldu. Banka tarafından yayınlanan açıklamada yeni müşterilere özel başlatılan söz konusu faizsiz nakit avans kampanyasının 6 ay vade ile sunulduğu ve 15 bin liraya kadar para çekebilme imkanının geldiği bildirildi. Ayda 2 bin 500'er lira ödeme yapılacak ve 6 ay vadenin sonunda bankaya 15 bin lira geri ödeme yapılmış olacak.

GARNATİ BBVA'DAN HEDİYE EK 1000 TL

Kampanyalar arasında dikkat çeken bir banka daha var. Garanti BBVA. Banka tarafından yapılan açıklamada yüzde 0 faizle 10 bin lira verildiği bildirilirken buna ek olarak yeni müşterilere 1000 liralık + boınus verileceği bildirildi. 6 ay boyunca vatandaşlar bankaya 1667 TL ödeme yapacak ve toplamda 10 bin lirayu bankaya geri ödeyecek.

ALBARAKA 3 AY ERTELEMELİ 15 BİN TL VERİYOR

Son olarak Albaraka'dan bir açıklama geldi. Banka 15 bin liraya kadar yüzde 0 faizle nakit avans veriyor. 3 ay ertelemeli şekilde verilen söz konusu avansın aylık ödemesi ise 2 bin 500 lira olacak ve ilk 3 ay geri ödemesiz dönemden sonra 6 ayt ödeme ile birlikte 9 ayın sonunda bankaya 15 bin lira geri ödeme yapılmış olacak.

BAŞVURU

Kampanyalara başvuru yapmak için banka müşterisi olmanız gerekmektedir. 18 yşaından büyük her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı, söz konusu kampanyaya başvuru yapabilecek. Bankanın onaylaması durumunda söz konusu kredi kullanılabilecek.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 11 Ay Önce
hanki bankası veriyor
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Akbank kredi kartı