3 ay ertelemeli 70 bin TL kredi başvurusu başladı: Hangi bankalar 3 ay geri ödemesiz kredi veriyor?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

3 ay ertelemeli 70 bin TL kredi başvurusu başladı: Hangi bankalar 3 ay geri ödemesiz kredi veriyor?

6 banka yaptığı son dakika açıklamasında 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi başvurusunun başladığını bildirdi. İşte başvuru detayları.

Bankalar 23 Nisan 2023 14:45 0
3 ay ertelemeli 70 bin TL kredi başvurusu başladı: Hangi bankalar 3 ay geri ödemesiz kredi veriyor?

Bankaların 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi başvurusu başladı.

5 banka tarafından yapılan açıklamada 3 ay ertelemeli 70 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi başvurusunun başladığına yer verildi. Yayınlanan duyuruya baktığımızda düşük faizlerle kredilerin verildiği bildirilirken başvuruların internet üzerinden alınabileceğine yer verildi. Peki 3 ay ertelemeli kredi veriyor? 3 ay geri ödemesiz kredi başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuruya ilişkin bilgiler.

BANKALAR EN FAZLA 70 BİN LİRA KREDİ VERİYOR

Bankalara gelen talimat doğrultusunda ihtiyaç kredisinde üst limit 70 bin lira olarak belirlenmiş durumda. Alınan kredilerin farklı yerlerde kullanılmasının, dövize gitmesinin önüne bu şekilde geçilmesi planlanıyor. Bu kapsamda vatandaşlara en fazla 70 bin lira kredi verildiği belirtildi.

3 AY ERTELEMELİ KREDİ VEREN BANKALAR

Banka resmi internet adresleri üzerinden yapılan açıklamalara baktığımızda 3 ay ertelemeli kredi verildiği görülüyor. İşte o bankalar:

CEPTETEB tarafından yapılan açıklamada 3 ay geri ödemesiz kredi için şu ifadelere yer verildi: "Tüm ihtiyaçların için CEPTETEB’in avantajlı faiz oranlarıyla 70.000 TL'ye kadar 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisine, yerinden bile kalkmadan görüntülü görüşme ile başvurabilirsin. Sen de hemen görüntülü görüşme ile CEPTETEB’li olabilir, CEPTETEB Mobil’i yükleyerek işlemlerini rahatça gerçekleştirebilirsin" Açıklamada faiz oranının 1.55'ten başladığına yer verildi.

Akbank tarafından yapılan açıklamada 3 ay ertelemeli kredi için şu ifadelere yer verildi: "Tüm ihtiyaçlarınız için krediniz Akbank'ta Avantajlı faiz oranlarıyla ihtiyaç kredinizi hemen alın, 3 ay sonra ödemeye başlayın"

Yapı Kredi Bankası'nın resmi açıklaması ise şu şekilde: "3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi başvurunuzu Yapı Kredi Mobil veya Bireysel İnternet Şubesi üzerinden hemen gerçekleştirebilirsiniz. Yapı Kredi Mobil veya İnternet Şube kanallarından ihtiyaç kredisi kullanımı yapmak için, kampanya giriş ekranında “3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi” kampanyası seçilmelidir"

QNB Finansbank açıklamasında ise 3 ay ertelemeli kredinin kamu çalışanlarına verildiği bildirildi. Açıklamada, "Kamu Çalışanına Özel Kredi: Kamu çalışanlarına özel fırsat! Avantajlı faiz oranları ve 3 ay erteleme seçeneği ile kamu çalışanlarına özel ihtiyaç kredisi QNB Finansbank’ta" denildi.

Vakıfbank açıklamasında şu bilgilere yer verildi: "Tüm ihtiyaçlarınız için 36 aya varan vadeler, cazip faiz oranları ve esnek ödeme seçeneğiyle kamu personeli, özel sektör çalışanları ve emekliler için İhtiyaç Kredisi Kampanyası tüm VakıfBank Şubeleri’nde" Açıklamada 3 ay ertelemeli kredi seçeneğinin vatandaşlara sunulduğuna yer verildi.

Alternatif Bank açıklamasında ise 3 ay ertelemeli kredinin başvuru detayları şu şekilde verildi: Alternatif Bank’tan 3 Ay Ertelemeli Kredi! Nakit ihtiyaçları için Alternatif Bank’ı tercih eden müşterilerimiz, kredilerini anında kullanmaya başlıyor, geri ödemelerini ise 3 ay erteliyor"

Kredilere başvuru yapmak isteyen vatandaşların banka resmi sayfası, mobil uygulaması ya da banka şubesinden müracaatını yapması gerekmektedir.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç