29. dönem POMEM eğitim sonu sınav sonuçları açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

29. dönem POMEM eğitim sonu sınav sonuçları açıklandı

Son dakika haberi: 29. dönem POMEM eğitim sonu sınav sonuçları açıklandı. İşte gelen açıklama ve sonuç linki.

Polis Alımı 4 Ara 2023 0
29. dönem POMEM eğitim sonu sınav sonuçları açıklandı

Son dakika: 29. dönem POMEM eğitim sonu sınav sonuçları açıklandı.

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından bir açıklama yapıldı ve 29. dönem POMEM eğitim sonu sınav sonuçlarının açıklandığına yer verildi.

1 ile 3 Aralık 2023 tarihlerinde Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüklerinde yapılan sınavın sonuçlarına ilişkin yayınlanan duyuru şu şekilde:

"Polis Meslek Eğitim Merkezleri Eğitim Öğretim Yönetmeliğinin Eğitim Sonu Sınavı başlıklı 21’inci maddesinin 1’inci fıkrasında “POMEM öğrencilerinin aday memur olarak atanmaları için öğrenim süresini başarıyla tamamlamaları ve eğitim sonunda Başkanlıkça yapılacak sınavda başarılı olmaları şarttır.” hükmü amirdir. Amir hüküm gereğince, 29. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüklerinde eğitimlerini başarı ile tamamlayarak mezun olan öğrenciler sınava tabi tutulmuştur.  

Bu kapsamda, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüklerinde 01-03 Aralık 2023 tarihleri arasında sınava katılan öğrencilerin Eğitim Sonu Sınavı sonuçları açıklanmıştır"

SIRADA 31. DÖNEM POMEM POLİS ALIMI VAR!

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yeni polis alımı yapılacak. Yapılacak polis alımı 10 bin civarında olacak. Söz konusu polis alımına dair Cumhurbaşkanlığı Kararı geçen ay Resmi Gazete'de yayınlandı ve yürürlüğe girdi. 1000 kadın 9000 erkek olmak üzere yapılacak 10 bin polis alımı 31. dönem POMEM kapsamında olacak. İlanın gelecek ay yayınlanması bekleniyor. İlandan haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç