2500 TL bayram harçlığı başvuru formu nasıl doldurulur?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

2500 TL bayram harçlığı başvuru formu nasıl doldurulur?

2500 TL bayram harçlığı başvuru formu nasıl doldurulur? Bayram harçlığı nasıl alınır? İşte gelen son dakika bilgileri.

Sosyal Yardımlar 27 Mart 2024 1
2500 TL bayram harçlığı başvuru formu nasıl doldurulur?

2500 TL bayram harçlığı başvuru formu nasıl doldurulur?

Ramazan Bayramı'na kısa süre kala ihtiyaç sahiplerinin hesaplarına bayram öncesi bayram harçlığı mahiyetinde sosyal yardım ödemesi yattı. Sosyal yardım ödemesi için vatandaşların Ziraat Bankası ya da PTT hesaplarını kontrol etmesi gerekmektedir.

Her bayram, bayram harçlığı verilmesi konusu gündem olurken devlet, direkt olarak bayram harçlığı adı altında ödeme yapmıyor. Sadece ihtiyaç sahibi ailelere her bayramdan önce destek ödemeleri yatıyor. Peki bu ödemelere nasıl başvuru yapılır? 2500 TL bayram harçlığı ödemesi ne zaman hesaplara yatacak? Başvuru formu nasıl doldurulur? İşte gelen son dakika bilgileri.

HESAPLARA YATTI

Dar gelirli ailelerin banka hesaplarına 1000 TL, 2500 TL'lik aile yardımı yatmaya başladı. E Devlet sosyal yardım sorgulama kısmından baktığımız zaman 22 Mart tarihinden itibaren paraların hesaplara yatırılmaya başlandığı görüldü.

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Peki ödeme için başvurular nasıl yapılacak?

Söz konusu destek ödemesinden faydalanabilmek için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına başvuru yapmanız gerekiyor. Başvuru bayram harçlığı şeklinde değil sosyal yardım şeklinde olacak. E Devlet sosyal yardım başvuru hizmeti kısmından ya da 81 ildeki SYDV'lere giderek ihtiyaç sahibi başvurusu yapabilirsiniz. İhtiyaç sahibi ailelere yardım ödemeleri dönem dönem yapılıyor.

81 ildeki SYDV'lerin adreslerine gitmek için TIKLAYIN

Kadın erkek emekliler bu sayfada. Tanışmak ve bilgi alış verişi için > TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Ay Önce
Bayram harçlığı