250 bin TL'nin 32 günlük faiz getirisinde yeni rekor: İşte banka banka mevduat faiz hesaplaması 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

250 bin TL'nin 32 günlük faiz getirisinde yeni rekor: İşte banka banka mevduat faiz hesaplaması 2023

Son dakika haberi: Bankaların mevduat faizleri güncellendi. Yeni güncelleme ile birlikte parasını bankaya yatırana rekor düzeyde para verilecek.

Bankalar 16 Haz 2023 19:46 8
250 bin TL'nin 32 günlük faiz getirisinde yeni rekor: İşte banka banka mevduat faiz hesaplaması 2023

Son dakika: Bankaların mevduat faizleri güncellendi: 250 bin lirasını bankaya yatırana rekor getiri.

Bankalar arasındaki rekabet hızlandı. Son dönemlerde rekor seviyelere kadar yükselen mevduat faizleri bir kez daha güncellendi. Gelen son dakika bilgisine göre birçok bankanın mevduat faizlerini yüzde 38, yüzde 40'a yükselttiğine yer verildi. Böylece parasını bankaya yatırana verilecek para da yükseldi. Peki bankaların mevduat faiz oranları kaç oldu? 32 günlük en yüksek kazanç sağlayan banka hangisi? İşte banka banka mevduat faizleri ve hesaplaması.

MEVDUAT FAİZİ EN YÜKSEK BANKA HANGİSİ?

Bankaların güncel mevduat faizleri şu şekilde açıklandı;

BANKA  MEVDUAT FAİZİ
Akbank Faiz % 40
ING Bank Faiz % 35
Odea Bank Faiz % 33
Yapı Kredi Faiz % 37
Burgan Bank Faiz % 38
N Kolay Faiz % 36
Alternatif Bank Faiz % 35
Garanti BBVA Faiz % 34
Fibabanka Faiz % 33

MEVDUAT FAİZİNE GÖRE AYLIK GETİRİ HESAPLAMA NE KADAR?

Bankalar faiz oranları yüzde 33 ile yüzde 40 arasında değişiklik gösteriyor. Bankaların açıkladığı mevduat faizine baktığımızda aylık getiriler şu şekilde:

Yüzde 33 faizle 250 bin lira paranızı bankaya yatırdığınızda 32 gün sonra banka faiz getirisi olarak size 6 bin 871 TL veriyor.

Yüzde 34 faizle paranızı bankaya yatırdığınızda 250 bin liranın 32 günlük faiz getirisi 7 bin 79 TL seviyesinde oluyor. 

Yüzde 35 faizle paranızı banka mevduat hesaplarına yatırdığınızda 32 günün sonunda toplamda 7 bin 287 TL faiz getirisi alırsınız. 

Yüzde 36 faizle paranızı bankaya yatırdığınızda 32 günün sonunda 250 bin lira için size 7 bin 495 TL faiz getirisi verilecek.

Yüzde 38 faizle paranızı bankaya yatırdığınızda 32 günün sonunda 250 bin lira için size 7 bin 912 TL faiz getirisi verilecek.

Yüzde 40 faizle paranızı bankaya yatırdığınızda 32 günün sonunda 250 bin lira için size 8 bin 328 TL faiz getirisi verilecek.

BAŞVURU

Mevduat hesabına başvuru yapmak için bankaya müracaat etmeniz gerekmektedir.

Finans7.com | Ankara

 

 

 

Yorumlar (8)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 11 Ay Önce
Kim haram diyorsa onun aklına tüküreyim daha düne kadar sözde bizim dinin başında olan adam devlet bankalarından faizle para çekerseniz bu haram olmaz demedimi hükümette bunu onaylamadımı bunlar Müslüman diye başımızda değillermi onlar haram değil diyorsa Bendece haram değil
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Haram diyen arkadasa soruyorum kredi kartı kullanmadınmı kredılı ev araba almadınmı nasıl bır millet olduk
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Bankalar böyle faiz verirse herkes evini satıp parasını bankaya yatırır ki kiradan iki misali hatta dahada fazla kazanır. Evler kim ne derse desin çok ucuzlayacak.
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Normalde haramda Türkiye'de yüksek enflasyon olduğu için ve para sürekli eridiği için,anaparayı korumak için başka seçenek yoksa, düşünülebilir,bu ay 100 TL ye satın alabildiğinizi,önümüzdeki ay 140 TL ye satın alabileceksek,neden 40 TL zarar edelim
Ziyaretçi 11 Ay Önce
İyi de paramizin değerini nasıl koruyacağız döviz desen baskilaniyor altın desen Alış satış kar marjı makası kasıtlı büyük fark var insanları bilerek kasıtlı olarak bu hükumet harama teşvik ediyor borsa veya banka mevduat hesaplarına zorunda birakiliyoruz desen ki git paranla araba ev arsa al o da hayal ne yapalım şimdi elimizde ki kazancimiz enflasyonda ezilsin mi kim suçlu sizce ????