25 bin TL maaşla Trendyol ve Getir kurye alımı yapıyor: İşte başvuru 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

25 bin TL maaşla Trendyol ve Getir kurye alımı yapıyor: İşte başvuru 2023

25 bin TL maaşla Getir ve Trendyol bünyesine kurye alımı yapılıyor. İşte ilanların başvuru bilgileri ve başvuru detayları.

İşçi Alımı 19 Tem 2023 16:22 0
25 bin TL maaşla Trendyol ve Getir kurye alımı yapıyor: İşte başvuru 2023

25 bin TL maaşla kurye alımı.

Getir ve Trendyol son dönemlerin e ticaret devlet arasında yıldızı en çok parlayanlaır oldu. Hemen hemen tüm sektörlere el atan bu iki şirket, sipariş verme üzerine çalıştığı için kurye ihtiyacı her geçen gün artmaktadır. Sipariş usulü çalışan bu kuryeler, saat başına ücret almalarının yanı sıra götürdüğü her sipariş için de ödeme almaktadır. Bu da birçok gencin bu şirketlere kurye başvurusu yapmasına neden oluyor.

Bu kapsamda birçok ilan yayınlandı ve Trendyol ile Getir bünyesine yükske maaşla çalıştırmak üzere kurye alımı yapıldığı bildirildi.

Trendyol tarafından Trendyol Go sayfası üzerinde yayınlanan ilana baktığımızda "Trendyol Go iş ortakları, faaliyet göstermeyi tercih ettikleri ve sistemde aktif oldukları zamanlarda kullandıkları gelişmiş uygulama üzerinden gelen ve kabul ettikleri Trendyol Go anlaşmalı market, restoran ve mağazaların siparişlerini trafik ve emniyet kurallarına uyumlu bir şekilde ilgili noktadan teslim alıp, alıcılara teslim ederler. Trendyol Go iş ortaklığında vardiya veya belirli bir süre faaliyet gösterme gibi zorunluluklar bulunmamaktadır. Trendyol Go iş ortakları, faaliyet gösterilecek günleri ve saatleri uygulama üzerinden kendisi seçer, istedikleri gün ve saatlerde faaliyet gösterebilir. Trendyol Go iş ortakları, faaliyet göstermeyi seçtikleri saatleri belirli bir süre öncesine kadar değiştirebilir veya iptal edebilir. Gerçekten kendi işinin patronu olmak için sen de şimdi formu doldur!" ifadelerine yer verildiği görüldü.

Bu ifadelerle yayınlanan duyuruda adayların başvurularını "https://trendyolgo.com/" adresi üzerinden başvuru formunu eksiksiz şekilde doldurarak yapması gerektiği ifade edildi.

Getir bünyesinde çalışmak isteyenler için ise birçok iş ilanı sitesinde duyurular yayınlandı. Yayınlanan duyurularda en az 25 bin lira maaşla kurye alımları yapıldığı görüldü. Yayınlanan bazı ilanlar şu şekilde:

Bu ilanlara başvurular ise "https://www.sahibinden.com/lojistik-ve-tasima-is-ilanlari?query_text_mf=getir&query_text=getir" adresi üzerinden alınıyor. Kadın erkek adaylarla tanışmak ve bilgi alış verişi için  TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç