24 Kasım Öğretmenler Günü: En Güzel Mesajı, Resimleri... Öğretmenler Yeni Nesil Sizin Eseri Olacaktır
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

24 Kasım Öğretmenler Günü: En Güzel Mesajı, Resimleri... Öğretmenler Yeni Nesil Sizin Eseri Olacaktır

En güzel Öğretmenler Günü mesajları bu sayfada. İşte bu güzel günde öğretmenlerine yollayabileceğiniz en güzel mesajlar.

Yaşam 24 Kasım 2022 00:33 0
24 Kasım Öğretmenler Günü: En Güzel Mesajı, Resimleri... Öğretmenler Yeni Nesil Sizin Eseri Olacaktır

En güzel Öğretmenler Günü mesajları, resimleri...

24 Kasım Öğretmenler Gününün gelmesi ile birlikte en çok araştırılan konuların başında Öğretmenler Günü iel ilgili sözler, yazılar, resimler ve şiirler var. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda en güzel Öğretmenler Günü mesajlarına ve bilgilerine yer verdik.

Güzel yürekli, yüce kalpli canım öğretmenim, bilir misin sana olan sevgimi? Sorsalar bana öğretmenin nerde diye, gösteririm hemen kalbimi... İyi ki varsınız. İyi ki benim öğretmenimsiniz.

Ne biliyorsan bize öğrettin , bizi eğittin, bizi vatana millete hayırlı bireyler haline getirdin. Her problemde bıkmadan sıkılmadan çareler , çözümler ürettin öğretmenim. Öğretmenler Gününüz Kutlu olsun.

Bizi güzele, doğruya , iyiliğe yönelten, o yolda yoldaşımız ve yol göstericimiz olan, yüzümüzü gülümseten öğretmenlerimiz. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Pes etmeden bize destek veren, bizi hayata hazırlayan, bildiği her şeyi bize öğreten canım öğretmenim. 24 Kasım Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.

Çocukların yetişmesinde temeli atan ve her türlü özveri ile fedakarlıkta bulunan öğretmenlerimiz.  Gelecek sizin ellerinizde şekilleniyor. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Öğretmenlik , maddi kazançtan ziyade manevi kazanç kapısıdır. Çok değerli bir iştir. 

24 Kası Öğretmenler Gününüzü kutlarım. 

Mutlu huzurlu ve bereket dolu bir ömür geçirmeniz dileğiyle. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.

Öğretmenler; sadece Matematik, Türkçe ya da Fen Bilgisi değil, önce iyi bir insan olmayı öğretir. Vicdan sahibi çocuklar yetiştirir, bölüşmeyi, paylaşmayı, sevmeyi, dokunmayı, düşünmeyi öğretir. Bunlar bizlere kara tahtada öğrettiklerinden çok daha kıymetlidir.

Öğretmenin gölgesinde olan hiçbir çocuğun kötü kalpli olma ihtimali yoktur. Öğretmenler iyi kalpli nesiller yetiştirir.

Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum derler. Siz de öğrettikleriniz ile bizim için çok değerlisiniz öğretmenim. İyi ki varsınız.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç