23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı En Güzel Resimli ve Yazılı Mesajları Sözleri
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı En Güzel Resimli ve Yazılı Mesajları Sözleri

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda sosyal medya üzerinden paylaşabileceğiniz en güzel resimli ve yazılı mesajlar , sözler.

Haberler 22 Nisan 2022 23:28 0
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı En Güzel Resimli ve Yazılı Mesajları Sözleri

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı geldi. Çocuk bayramının gelmesi ile birlikte vatandaşlar, sosyal medya hesapları üzerinden paylaşabilecekleri resimli mesajları araştırmaya başladı. Biz de bu yazımızda en güzel resimli 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajlarına yer verdik.

23 Nisan 1920 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi açıldı ve bu önemli gün , Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. Çocukların bayramı olan bu mutlu ve kutlu günde internet üzerinden en çok araştırılan konuların başında en güzel 23 Nisan resimli mesajlarıı, en güzel 23 Nisan sözlerini araştırmaya başladı. İşte bu kutlu ve mutlu günde sosyal medya hesabınız üzerinden paylaşabileceğiniz en güzel , anlamlı 23 Nisan resimli mesajları ve sözleri:

Bu kutlu gün için Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün sözü: "Küçük hanımlar, küçük beyler. Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız."

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için söylediği bir diğer sözü ise şu şekilde: "23 Nisan, Türkiye milli tarihinin başlangıcı ve yeni bir dönüm noktasıdır. Bütün bir düşmanlık dünyasına karşı ayağa kalkan Türkiye halkının, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni meydana getirmek hususunda gösterdiği harikayı ifade eder."

Bir diğer sözü ise şu şekilde: "Gençler cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız. Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz."

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır" Mustafa Kemal Atatürk.

EN GÜZEL MESAJLAR

Çocuklarımız yurdun temelidir. Ülkemizin ve bizim gelceğimiz, umudumuz olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.

Karanlıktan aydınlığa kavuştuğumuz günün adıdır 23 Nisan. Büyük Türk milletine kutlu olsun 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramınız Kutlu Olsun.

Ulusal egemenlik, ulusun en birincil hakkı, namusu, onuru ve şerefidir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun

”Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç