2024 Yılı Stajyer Maaşları Belli Oldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

2024 Yılı Stajyer Maaşları Belli Oldu

Milyonlarca kişinin beklediği asgari ücret zammı belli oldu! Açıklanan karara göre; asgari ücrete %.. zam geldi! Peki stajyer maaşları ne kadar oldu? İşte haberin detayları...

Çalışma Hayatı 27 Ara 2023 20:00 0
2024 Yılı Stajyer Maaşları Belli Oldu

2024 Yılı Stajyer Maaşları Belli Oldu

Asgari ücretin bir diğer etkilediği kalem olan stajyer maaşlarında da yeni gelişmeler belli oldu! Asgari ücrete gelen %.. zam; stajyer maaşlarına da yansıyacak. Açıklanan bu zam Ocak 2024 yılı itibariyle geçerli olacak. Peki yeni stajyer maaşları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Üniversitelerde bir bölümden mezun olan ya da olacak adaylar, işe başlaması öncesi staj eğitimi almak durumunda. Mühendis olanların son sınıfa gelmeden staj yapması gerekiyorken avukatlar, hukuk fakültelerini bitirdikten sonra staj yapıyor.

Staj yapan vatandaşlara, kendilerini idare edecek, yol parasını ve zaruri ihtiyaçlarını karşılayabilecek düzeyde bir maaş veriliyor. Geçen sene bu rakam 3 bin 420 liraya çıkarılmıştı. Her sene stajyer maaşı asgari ücrete gelen zamma göre artmaktadır.

2024 Yılı Stajyer Maaşları Ne Kadar Oldu?

Asgari ücrete gelen zamdan sonra stajyer maaşlarına gelen zam da belli oldu. 2023 yılında 3 bin 420 lira olan stajyer maaşı 5095 TL oldu.

Sizce yeterli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın. Kadın erkek adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç