2024 yılı öğretmen ataması için son dakika bilgisi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

2024 yılı öğretmen ataması için son dakika bilgisi

Milli Eğitim Bakanlığı 2024 yılı öğretmen atama duyurusuna kısa süre kaldı. İşte gelen son dakika bilgisi.

2024 yılı öğretmen ataması için son dakika bilgisi

2024 yılı öğretmen ataması için son dakika bilgisi.

Finans7 olarak edindiğimiz bilgilere göre öğretmen atama sayısında az süre kaldığını öğrendik. Pazartesi günü ya da en geç Salı günü yapılması beklenen kabine toplantısında atama sayısı sonunda belli olacak. Peki atama ne zaman olacak? Öğretmen alımı ne zaman yapılacak?

ATAMA UZUN SÜREDİR BEKLENİYOR

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2024 yılında kaç öğretmen ataması yapacağı uzun süredir bekleniyordu. Atama bekleyen öğretmenler, artık atama duyurusunun gelmesi gerektiğini belirtirken MEB'in bu konuda gelecek açıklamasına gözler çevrilmiş durumda.

Şimdiye kadar tüm bakanlıklar ya 2024 yılında kaç kişi alacağını açıkladı ya da alımlarını zaten yaptı. Ancak Milli Eğitim Bakanlığı hala ne atama duyurusu yayınladı ne de kaç öğretmen ataması yapacağına dair bir bilgi verdi.

SONUNDA GELİYOR

Finans7 olarak edindiğimiz son dakika bilgilerine göre bu hafta yapılacak kabine toplantısında sayının belli olacağı ve kaç atama yapılacağının belli olacağını öğrendik. Atama duyurusu geldiğinde bildirimle haberdar olmak, ilanı kaçırmamak için UYGULAMAMIZI TIKLA İNDİR

Kaynak: Finans7

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 4 Ay Önce
Hadi hayırlısı. Sayın Cumhurbaşkanımız öğretmenlerimize müjdeyi verecektir. Mülakatsız yüzbin atama yüzüncü yılımıza yaraşır.