2024 Mdel Yeni Ford Mustang Tanıtıldı: İşte Büyüleyen Yeni Mustang'ın Özellikleri
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

2024 Mdel Yeni Ford Mustang Tanıtıldı: İşte Büyüleyen Yeni Mustang'ın Özellikleri

2024 model Ford Mustang tanıtıldı. Araba severlerin merakla beklediği yeni Mustang, görünümü ile büyüledi.

Fiyat Listesi 15 Eylül 2022 15:46 2
2024 Mdel Yeni Ford Mustang Tanıtıldı: İşte Büyüleyen Yeni Mustang'ın Özellikleri

Araba tutkunu herkesin hayalinde olan, birgün almak , binmek istediği araçlar listesinde hep en başlarda olan Ford Mustang'ın 2024 modeli tanıtıldı.

Ford'un en çok ilgi gören, en beğenilen , ancak fiyatı nedeniyle en alınamayan modeli Mustang'ın tanıtımı yapıldı. İhtişamlı şekilde , aracın kalitesine yakışır biçimde yapılan tanıtımda Yeni Mustang görsel bir şölen yaşattı. Söz konusu araç 2024 model olarak lanse edildi ve otomobil tutukunları mest oldu.

Kaslı bir yapıya sahip olan Mustang'ın bu durumunun 2024 modelinde de belirgin şekilde olduğu görülüyor. Öte yandan aracın gelenekselleşmiş far tasarımı, LED desteği ile korunuyor. Izgarası iri şekilde karşıdan  sırıtırken at şeklindeki logo da ön tarafta kendini belli ediyor. Arabanın arkasında ise dörtlü egzoz çıkışı dikkatleri çeken bir diğer nokta oldu. 

Dış tasarımı her zaman  olduğu gibi bizi mest ederken iç tasarımı da gayet güzel duruyor. Arabanın içine baktığımızda birleşik yapıda ekranlar karşınıza çıkıyor. 12.4 inç'lik gösterge ekranı komple dijital olarak tasarlanmış. Bu ekran Unreal Engine ile destekleniyor. Bu da ekranı hem özelleştirebiliyor hem de üç boyutlu şekilde animasyonlarla destekleniyor. Bilgi eğlence ekranı ise 13.2 inçlik boyutu ile karşımıza çıkıyor.  SYNC 4 sistemi ile donatılan ekran,araca çok farklı bir hava katmış durumda.

İç tasarımına bakmaya devam ettiğimizde klasik tarzda vites topuzu ve geleneksel şekilde tasarlanmış bir el freni var. 

Aracın motoru da yine oldukça güçlü şekilde karşımıza çıkıyor. 2024 model Mustang araç 5.0 litrelik Coyote V8 mkotoru ile karşımıza çıkacak. En az 480 beygir gücünde olacağı iddia edilen aracın altı ileri vitesli manuel ya da 10 ileri vitesli otomoatik şanzıman ile satılabileceğine yer verildi. 

Aracın fiyatı hakkında bir açıklama yapılmadı. 

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Haber sayfasında İbrahim Tatlıses in albüm kapağı ne alaka 😀
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bu araba 5 trilyon vardır