2024 Lise KPSS ne zaman? Ortaöğretim Kamu Personel Seçme Sınavı başvuru ücreti açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

2024 Lise KPSS ne zaman? Ortaöğretim Kamu Personel Seçme Sınavı başvuru ücreti açıklandı

Son dakika haberi: 2024 yılı lise KPSS başvuru tarihleri ile başvuru ücreti hakkında açıklama geldi.

KPSS 13 Haz 2024 0
2024 Lise KPSS ne zaman? Ortaöğretim Kamu Personel Seçme Sınavı başvuru ücreti açıklandı

Lise KPSS başvuru ücretine rekor zam.

2024 yılı ön lisans KPSS başvuru kılavuzu yayınlandı ve başvurular başladı. ÖSYM resmi internet adresindne yapılan açıklamada bugün başlayan ön lisans KPSS başvurularının 2 Temmuz tarihine kadar alınacağı bildirildi.

Ön lisans KPSS başvuru kılavuzunun yayınlanması ile birlikte ortaöğretim KPSS için başvuru bilgileri ve ücreti de belli oldu.

LİSE KPSS BAŞVURUSU NE ZAMAN?

2024 yılında KPSS'ye girecek ortaöğretim mezunları ile ortaöğretim okuyan adaylar, hazırlıklarına devam ederken başvuru ücretinin ne kadar olacağını, başvurunun ne zaman başlayacağını internet üzerinden aramaya başladı.

ÖSYM Sınav takvimine baktığımızda 2024 yılı ortaöğretim KPSS'nin başvurusunun 18-30 Temmuz tarihleri arasında alınacağı görülüyor. Geç başvurular ise 6-7 Ağustos 2024 tarihleri arasında alınacak.

ORTAÖĞRETİM KPSS SINAVI NE ZAMAN?

Ortaöğretim Kamu Personel Seçme Sınavı 15 Eylül 2024 tarihinde 81 ildeki sınav merkezlerinde yapılacak. Başvuru başladığında bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için >>> TIKLAYIN
İOS için >>> TIKLAYIN
Huawei için >>> TIKLAYIN

BAŞVURU ÜCRETİ BELLİ OLDU

PKSS ortaörğetim başvuru ücreti de belli oldu. Gelen son dakika açıklamasında 2022 yılında 130 lira olan başvuru ücretinin 2024 yılında yüzde 269 zamla 350 liraya çıkarılacağı görülüyor. Birçok aday, başvuru ücretinin yüksek olduğunu bildirdi. Kadın erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç