2024 AYT nasıldı? İşte Alan Yeterlilik Testi sınav soruları, cevapları ve yorumları 2024
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

2024 AYT nasıldı? İşte Alan Yeterlilik Testi sınav soruları, cevapları ve yorumları 2024

2024 YKS AYT oturumu sınav soru ve cevapları ile aday yorumları açıklandı. İşte adayların AYT oturumuna ilişkin yorumları.

YKS 9 Haz 2024 0
2024 AYT nasıldı? İşte Alan Yeterlilik Testi sınav soruları, cevapları ve yorumları 2024

2024 YKS AYT testi sona erdi. Sınav nasıldı?

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın 2. oturumu olan Alan Yeterlilik Testi oturumu sona erdi. AYT oturumunun da bitmesinden sonra geriye sadece YDT kaldı. AYT'den çıkan adaylar ise soruların cevaplarını araştırmaya başladı. Biz de finans7 olarak bu yazımızda son dakika bilgilerine yer verdik.

SORU VE CEVAP KİTAPÇIKLARI NE ZAMAN, SONUÇLARI NE ZAMAN BELLİ OLUR?

YKS soru ve cevap kitapçıklarının ÖSYM tarafından bugün açıklanması bekleniyor. Soru ile cevap kitapçıklarının YDT sona erdikten sonra saat 18 ile 19 civarında açıklaması bekleniyor. Soru ile cevap kitapçıkları yayınlandığında haberdar olmak için UYGULAMAMIZI TIKLA İNDİR

Sınav sonuçları ise 17 Temmuz tarihinde açıklanacak.Sınav sonuçları açıklandığında bildirimle haberdar olmak için yukarıdaki linkten finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirebilirsiniz.

SORU İLE CEVAPLAR, ADAY YORUMLARI: SINAV NASILDI?

Sınavdan çıkan adaylar, genel olarak bilgiye dayalı testler olduğunu söylerken adayların en çok Matematik testinde zorlandıklarını söyledi. Her ders için aday yorumlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

AYT Matematik aday yorumları için TIKLAYIN

AYT Edebiyat ve Sosyal Bilimler aday yorumları için TIKLAYIN

AYT Fen Bilimleri aday yorumları için TIKLAYIN

Sizin sınavınız nasıl geçti? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak kadın erkek diğer takipçilerimizle bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz. Kadın erkek sınava giren diğer adaylarla tanışmak ve bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç