2023 YKS başvuru tarihleri ertelendi: Sınav ertelenecek mi?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

2023 YKS başvuru tarihleri ertelendi: Sınav ertelenecek mi?

Son dakika haberi: 2023 YKS başvuru tarihleri ertelendi. Peki sınav ne zaman yapılacak?

YKS 15 Şubat 2023 22:18 0
2023 YKS başvuru tarihleri ertelendi: Sınav ertelenecek mi?

 YKS başvurusu nasıl yapılır? Ertelenir mi?

2023 yılı üniversitelere giriş sınavı için geri sayımda son günlere girildi. ÖSYM'den yapılan son açıklamalara baktığımızda birçok sınavın başvuru ile sınav tarihleri değişirken en merak edilen konu , YKS'nin tarihinin değişip değişmeyeceği, YKS'nin ertelenip ertelenmeyeceği konusu oldu. Peki Üniversitelere giriş sınavı ertelenecek mi?

YKS TARİHLERİ BELLİ OLDU MU?

Yükseköğretim Kurumları Sınavı için henüz ÖSYM'den bir açıklama yapılmadı. Her sene erken açıklanan üniversitelere giriş sınavı tarihlerinde bu sene henüz açıklama gelmedi. Kasım ayında açıklanan başvuru tarihlerine daha sonra değişti.

BAŞVURU TARİHLERİ ERTELENDİ

ÖSYM'nin açıkladığı sınav takviminde 9 Şubat tarihinde YKS başvurularının başlayacağını bildirdi. Ancak 9 Şubat tarihinde başvuru duyurusu gelmedi ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı başvuru tarihinin ertelendiğine yer verildi. Başvuruların önümüzdeki hafta başlaması bekleniyor. Başvuru ekranı açılınca haberdar olmak için TIKLA İNDİR

SINAV ERTELENECEK Mİ?

Sınavın ertelenip ertelenmeyeceği henüz belli değil. MSÜ, YDS ve diğer sınavların tarihleri ertelendi. YKS'nin de ertelenebileceği bildiriliyor. Tarihler belli olunca haberdar olmak için yukarıdaki linkten Finans7.com mobil uygulamasını indirin.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç