2023 yılında Bitcoin kaç Dolar olacak? 4 Tahmin ve kripto para yorumları geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

2023 yılında Bitcoin kaç Dolar olacak? 4 Tahmin ve kripto para yorumları geldi

Son dakika haberi: 2023 yılında Bitcoin'in kaç dolar olacağı merak ediliyor. 4 farklı isim ve şirketten Bitcoin tahmini ve kripto para yorumları geldi. İşte son dakika bilgileri.

Kripto Paralar 2 Ocak 2023 19:00 0
2023 yılında Bitcoin kaç Dolar olacak? 4 Tahmin ve kripto para yorumları geldi

Bitcoin 2023 yılında ne olacak: İlk tahminler ve yorumlar açıklandı.

Son dakika haberi geldi. Kripto paralarda felaket yılı olan 2022 yılının geride kalmasından sonra 2023 yılında yönün ne tarafa olacağı en merak edilen konu oldu. Biz de bu yazımızda kripto paralarla ilgili yorumları paylaştık.

SADECE 1 YILDA 1.3 TRİLYON DOLAR SİLİNDİ

Son bir yılda ciddi şekilde düşen Bitcoin nedeniyle kripto para piyasasında 1.3 trilyondan fazla para silinmiş oldu. Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre 1 Bitcoin piyasada 16 bin 728 dolar seviyesinden işlem görüyor.

İŞTE GELEN KRİPTO PARA YORUMLARI, TAHMİNLER

Ünlü Yatırımcı Tim Draper yaptığı son dakika açıklamasında 2023 yılı sonunda Bitcoin'in 250 bin dolara kadar çıkabileceğini söyledi.  Draper konu ile ilgili CNBC'ye yaptığı açıklamada FTX'in çökmesinden sonra Bitcoin'in çeyrek milyon dönüm noktasına kadar ulaşacağınu söyledi. Draper konu ile ilgili yaptığı açıklamasında, "Benim varsayımım, perakende harcamaların yüzde 80'ini kadınlar kontrol ettiğinden ve şu anda 7 bitcoin cüzdanından yalnızca 1'i kadınlar tarafından tutulduğu için baraj yıkılmak üzere" ifadelerini kullandı.

Bir diğer tahmin ise Standard Chartered'den geldi ve şirket, Bitcoin'in 5 bin dolara kadar düşebileceğini söyledi. İngiltere Merkezli dev Bankanın Küresel Araştırma Başkanı Eric Robertsen, 2023 yılındaki seyri için, "Giderek daha fazla kripto şirketi ve borsa yetersiz likidite ile karşılaşıyor. Bu da daha fazla iflasa ve yatırımcıların dijital varlıklara olan güveninde çöküşe yol açıyor" değerlendirmesinde bulundu.

Bir diğer tahmin de Ünlü Yatırımcı Mark Mobius'tan geldi ve fiyatın 10 bin dolara kadar düşebileceğini söyledi. Mayıs ayında 28 bin dolar iken BTC'nin 20 bin dolar adüşeceğini söyleyen Mobius, BTC'nin 2023 yılında 10 bin dolara düşebileceğini söyledi.

Bir diğer tahmin de Carol Alexander'dan geldi. Kripto varlık ve türev piyasalarında adından sıkça söz ettiren Carol Alexander, 10 bin dolar tahmininde çok da uzak değildi ancak şimdi bu beklenti önce 30 bin dolar, daha sonra 50 bin dolar olarak değişti. İlk çeyrekte Bitcoin'in 30 bin dolar olacağını, daha sonra da üçüncü çeyrekte ya da 2023 yılı sonunda 50 bin dolar olacağı beklentisini paylaştı. Alexander açıklamasında, "2023'te balon değil, yönetilen bir boğa piyasası olacak. Bu yüzden fiyatın eskisi gibi aşırı yükseldiğini görmeyeceğiz" dedi.

KRİPTO PARALARDA SON DURUM NE?

Kripto para piyasasından gelen son dakika bilgilerine göre 1 Bitcoin fiyatı şu sıralar 16 bin 733 dolar seviyesinde seyrediyor. 1 Ethereum fiyatı ise şu sıralar 1218 dolar seviyesinde seyrediyor. XRP fiyatı ise bugün diğer kripto paralara göre daha fazla yükseldi ve 0.351 dolar oldu.

Finans7.com | Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç