2023 imar affı için sevindiren son dakika haberi: İmar barışının çıkması için beklenen açıklama
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

2023 imar affı için sevindiren son dakika haberi: İmar barışının çıkması için beklenen açıklama

2023 yılında yeni bir imar affı çıkarılması ve imar affı mağdurlarının sorunlarının çözülmesi için son dakika açıklaması geldi.

Emlak 17 Ocak 2023 14:01 22
2023 imar affı için sevindiren son dakika haberi: İmar barışının çıkması için beklenen açıklama

2023 imar affı konusunda son dakika açıklaması geldi.

İmar affı ve mağdurletlere düzenleme bekleyenleri sevindiren son dakika açıklaması geldi. Seçim sürecine girilmesi ile birlikte birçok alanda gelen müjdelere imar affı konusunda da bir iyi haber geldi. Bugün düzenlenen MHP Grup toplantısında Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli , imar affına değindi.

Bahçeli yaptığı açıklamada seçim tarihinin öne çekilmesi istedi ve seçimlerin Mayıs ayında halledilmesi gerektiğini söyledi. Bahçeli bunun yanı sıra uzman çavuşlara kadro, EYT, sözleşmelilere ve taşeron işçilere kadro konusuna değindi. EYT hakkında açıklama yapan Bahçeli, "Aş, iş sorunlarının çözümü, dünya çapında muktedir ve Lider Türkiye’nin inşası, hayat pahalılığın ortada kaldırılması bizzat Cumhur İttifakı’nın refakatiyle sağlanacaktır. Önümüzdeki günlerde EYT sorunu TBMM’de halledilmiş olacaktır" dedi ve sorunun kısa sürede çözüleceğini söyledi.

Kadro sorununa da değinen Bahçeli, "Ayrıca başörtüsü sorununun anayasal güvenceye kavuşturulması hususunda açık tarafız, sözleşmeli çalışanlarımıza kadro verilmesinin sonuna kadar destekçiyiz, taşeron firmalarda çalışan kardeşlerimizin kadroya alınmasından da yana olacağız" dedi.

İMAR AFFI İÇİN ÇAĞRI GELDİ

Bahçeli yaptığı açıklamada imar sorunlarının çözülmesi gerektiğini söyledi ve bu konuda düzenleme yapılmasını sitedi. Bahçeli açıklamasında, "Vatandaşlarımızın imar sorunlarından terörle mücadelede yaralanıp da gazi sayılmayan kardeşlerimizin haklı taleplerine, uzman çavuşlarımızın özlük haklarıyla ilgili beklentilerinden uzman jandarmalarımızın okullarında geçen bir yıllık sürenin fiili hizmetten sayılmasına kadar her mesele kalıcı olarak çözülmelidir" ifadelerini kullandı.

AK PARTİ'DEN AÇIKLAMA GELECEK

İmar affı ve imarda yaşanan sorunlara ilişkin gelen çağrıdan sonra AK Parti'den açıklama bekleniyor. Açıklama gelince haberdar olmak için TIKLA İNDİR

 

Yorumlar (22)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 15 Ay Önce
bu kadar zor olmamalıydı imar affı çıkarması
Ziyaretçi 15 Ay Önce
Af çıkarsa 5 oy'da benden gelir 😄
Ziyaretçi 15 Ay Önce
Doğaya zarar veren binalar için bence kesinlikle çıkarılmalıdır
Ziyaretçi 15 Ay Önce
İmar affı çok önemli bir konu seçimden önce çıkmalı eyer çıkarsa oyum ak Parti'nin bekliyoruz inşallah sevindirici haber gelir
Ziyaretçi 15 Ay Önce
80 oyumvar imar barışını kim çıkarırsa onun hakıdır