'2023 Asgari Ücret Zammı 9 Bin TL'yi Geçmeyecek'
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

'2023 Asgari Ücret Zammı 9 Bin TL'yi Geçmeyecek'

Asgari ücrete zam hakkında yeni açıklama geldi. Açıklamada asgari ücret zammı için izlenim aktarıldı.

Çalışma Hayatı 24 Kasım 2022 19:10 1
'2023 Asgari Ücret Zammı 9 Bin TL'yi Geçmeyecek'

"Asgari ücret 9 bin lirayı geçmeyecek"

Star Tv Ana Haber sunucusu Nazlı Çelik yaptığı son dakika açıklamasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile bir görüşme gerçekleştirdiğini söyledi. Bakan Bilgin'in açıklamalarını aktaran Nazlı Çelik, izlenimlerini de aktardı.

EYT

Emeklilikte yaşa takılanlar konusunda açıklama yapan Bakan Bilgin, düzenlemenin Aralık ayında geleceğini söyledi. Aralık ayında gelecek düzenlemede işe başlama saatinin değişeceği konusundaki iddialara değinen Bakan, bu iddiaların doğru olmadığını, işe başlama tarihinin öne ya da geriye çekilmesinin mümkün olmadığını söyledi.

ASGARİ ÜCRET ZAMMI

"Zam oranı , çalışanlar ve işverenler arasında yapılacak anket sonucunda ve görüşmeler sonucunda belirleneceğini söyleyen Bakan Bilgin, hem işçileri üzmeyecek hem de işverenleri zora sokmayacak bir rakam olacağını söyledi.

Nazlı Çelik yaptığı açıklamada, Bakan ile görüşmesinde asgari ücret izleniminin, gündemde konuşulan iddialardaki gibi 10 bin 9 bin olmayacağını söyledi. Nazlı Çelik, "İzlenimlerine göre asgari ücret 9 bin lirayı geçmeyecek" dedi.  Kadın erkek diğer adaylar bu sayfada >>> bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

ZAM SÜRECİ BAŞLIYOR

Asgari ücrete zam konusunda komisyon Aralık ayının ilk haftasında toplanacak. Yapılacak toplantılar 4 hafta sürecek ve 27-28 Aralık tarihlerinde 2023 yılı asgari ücreti belirlenecek. Süreçten haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Asgari ücret en az 12000 TL olmalı geçim çok zor oldu kira yükseldi doğalgaz elektrik Gıda her şey Ateş pahası