2022-2023 KYK Burs ve Kredi Başvuruları Ne Zaman Başlayacak?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

2022-2023 KYK Burs ve Kredi Başvuruları Ne Zaman Başlayacak?

KYK tarafından öğrencilere sağlanan yurt ve burs imkanından faydalanmak isteyen öğrenciler başvuru tarihlerinin açıklanmasını bekliyor. Peki KYK yurt ve burs başvuruları ne zaman yapılacak?

Eğitim 24 Haz 2022 18:56 0
2022-2023 KYK Burs ve Kredi Başvuruları Ne Zaman Başlayacak?

2022 YKS oturumunun tamamlanması ile birlikte henüz sınav sonuçlarının açıklanmaması ve tercih sürecine dair bilgiler netlik kazanmamasına rağmen, KYK burs başvurusu ile yurtlara başvuruya yönelik araştırmalar hız kazandı. KYK tarafından öğrencilere sağlanan yurt ve burs imkanından faydalanmak isteyen öğrenciler başvuru tarihlerinin açıklanmasını bekliyor.Peki KYK yurt ve burs başvuruları ne zaman yapılacak?

Milyonlarca öğrenci bu haberi bekliyor! Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun üniversite öğrencilerine vereceği kredi ve burs başvuru bilgileri oldukça merak ediliyor.

Yeni eğitim yılında KYK tarafından ödenecek bursu almak isteyen öğrenciler başvuru tarihinin netleşmesini beklemeye başladı.

BURS BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Şuan için net bir açıklama yok fakat her sene yapılan tarihler göz önüne alınırsa kredi ve burs başvurularının ekim ayında başlaması bekleniyor.

KYK YURT BAŞVURU TARİHLERİ AÇIKLANDI MI?

Kredi ve Yurtlar Kurumunun yurtlarında konaklamak isteyenler için başvuru tarihleri büyük önem taşıyor.Henüz resmi bir tarih verilmemesine rağmen KYK yurt başvurularının YKS sınavının yerleştirme sonuçlarının ardından başlayacağı tahmin ediliyor.

Geçtiğimiz yıl ,2021-2022 yurt başvuruları 6 Eylül'de e-Devlet üzerinden başlamıştı.

Konuyla ilgili açıklamalar geldiği durumda haberlerimizde yer vereceğiz.

Burs başvuruları başladığında bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin;

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç