2022 YKS AYTTürkiye Birincisine Çirkin Saldırı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

2022 YKS AYTTürkiye Birincisine Çirkin Saldırı

YKS Türkiye birincisi , AYT'de İzmir'den çıktı. Türkçe'de 1 yanlış, sosyal ve matematiği fulleyen, Fen'de ise 2 yanlışı olan 18 yaşındaki Selin Aşıkiraz'a çirkin saldırı.

Sınav 20 Tem 2022 08:47 4
2022 YKS  AYTTürkiye Birincisine Çirkin Saldırı

YKS Türkiye birincisine çirkin saldırı.

Pazartesi günü YKS sonuçları açıklandı. Açıklanan YKS sonuçlarında İzmir Atatürk Lisesi'nden 18 yaşındaki Selin Aşıkiraz, Alan Yeterlilik Testi (AYT) eşit ağırlık Türkiye birincisi oldu. Türkiye birincisi olarak ailesini gururlandıran ve Türkiye'nin takdirini toplayan Aşıkiraz,  mali müşavir Sermin Aşıkiraz ve bilgisayar mühendisi olan Serdar Aşıkiraz'ın tek çocuğu.

Sınav süreci ile ilgili açıklamada bulunan Aşıkiraz, ders çalışmaya 11'inci sınıftan itibraren başladığını söyleyerek, “Bu yıl yoğun geçti ama 11'inci sınıftayken karantinada çalışmaya başladım. Bu yıl da devam ettim. Dershaneye de gidiyordum. İddialıydım ama hiç birinci olamamıştım. Sorular geçen yıla göre daha kolaydı. Sözel bölüm biraz daha zordu. Özellikle Türkçe de zorlandım. Türkçe'de 1 yanlış, Sosyal Bilimler ve Matematik’te hepsini doğru, Fen’de ise 2 yanlış yaptım.”  ifadelerini kullandı. 

ÇİRKİN SALDIRI

Aşıkiraz'ın bir haber sitesindeki haberine gelen yorumlar ise tepki çekti. İşte o yorumlardan bazıları:

 

 

 

Yorumlar (4)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Terbiyesizler ahlak yoksunları o iğrenç örümcek kafalarınız hiç tedavi edilmez insanları görünüşüne göre yargılamak kimsenin haddine değil
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
bu gerizekalılardan toplumumuz içinde bolca var maalesef
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Edepten yoksun olanlar, başarılı kardeşimize edep dersi vermeye kalkmış
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bir laf var it ürür kervan yürür birde kedi uzanamadığı ciğeri mındar dermiş 👍