2022 yılında Türkiye'de en çok izlenen filmler belli oldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

2022 yılında Türkiye'de en çok izlenen filmler belli oldu

Son dakika haberi: 2022 yılında Türkiye'de en çok izlenen filmler belli oldu. İşte en çok izlenen filmler listesinde sıralama.

Kültür Sanat 28 Ara 2022 13:46 0
2022 yılında Türkiye'de en çok izlenen filmler belli oldu

Türkiye'de 2022 yılında en çok izlenen filmler belli oldu.

Vizyon verilerine göre en çok izlenen filmler belli oldu. Gelen son dakika bilgilerine göre 2022 yılında Tüğrkiye'de en çok izlenen filmin Bergen olduğu görülüyor. 

Bergen 5,5 milyon kişi tarafından izlendi.
Filmde Farah Zeynep Abdullah, Türkiye'de kadına yönelik şiddetin sembollerinden biri haline gelen baş şarkıcı Bergen'i canlandırıyor.

Kesişme: İyi ki Varsın Eren 2,32 milyon kişi tarafından izlendi.
Kesişme: İyi ki Varsın Eren, 1 Ocak 2022 tarihinde vizyona giren, yapımcılığını TRT ve Dijital Sanatlar'ın yaptığı, senaryosunu Mert Dikmen, Alper Uyar ve Özer Feyzioğlu'nun kaleme aldığı, yönetmenliğini Özer Feyzioğlu'nun üstlendiği, başrollerinde İsmail Hacıoğlu ve Rahman Beşel'in yer aldığı sinema filmi.

Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında 1,56 milyon kişi tarafından izlendi.
Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında, Marvel Comics karakteri Doctor Strange'e dayanan, 6 Mayıs 2022'de vizyona girmiş Amerikan süper kahraman filmi

Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü 1,3 milyon kişi tarafından izlendi.
Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü, Marvel Comics karakteri Thor'u temel alan, 8 Temmuz 2022'de gösterime giren bir Amerikan süper kahraman filmi.

Minyonlar 2: Gru’nun Yükselişi 1,19 milyon kişi tarafından izlendi.
Minions: The Rise of Gru, Illumination tarafından üretilen ve Universal Pictures tarafından dağıtılan 2022 Amerikan bilgisayar animasyonlu komedi filmidir. Yan ürün olan Minions'ın devamı niteliğindedir ve Despicable Me serisinin genel olarak beşinci girişidir.

Aslan Hürkuş: Kayıp Elmas 1,16 milyon kişi tarafından izlendi.
Aslan: Hürkuş Kayıp Elmas, Hakan Bol'un yönetmenliğini yaptığı 2021 çıkışlı animasyon filmdir. 13 Mart 2020 olan vizyon tarihi, COVID-19 pandemisi nedeniyle 7 Ocak 2022'ye ertelemiştir. Filmin ilk gösterimi 10 Mart 2020'de olmuştur

Avatar: Suyun Yolu 1,12 milyon kişi (İlk 10 gün) tarafından izlendi.
Avatar: Suyun Yolu, James Cameron tarafından yönetilen ve yapımcılığını 20th Century Studios'un üstlendiği ABD yapımı epik bilimkurgu filmidir

The Batman 1,08 milyon kişi tarafından izlendi.
The Batman, aynı adlı DC Comics karakterine dayanan 2022 Amerikan süper kahraman filmidir. DC Films tarafından üretilen filmin dağıtımı Warner Bros. Pictures tarafından gerçekleştirildi. Batman film serisinin reboot'u olan filmin yönetmenliğini, Peter Craig'le birlikte senaryoyu yazan Matt Reeves üstlenmektedir

Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok 1,03 milyon kişi tarafından izlendi.
Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok, Columbia Pictures ve Marvel Studios tarafından ortaklaşa üretilen ve Sony Pictures tarafından dağıtılan, Marvel Comics karakteri Örümcek Adam çizgi romanlarından uyarlanan ABD süper kahraman filmidir.

Aslan Hürkuş: Görevimiz Gökbey 890 bin kişi tarafından izlendi.
Aslan Hürkuş Görevimiz Gökbey, dost canlısı bir helikopter olan Gökbey'i kurtarmak için zorlu bir maceraya atılan Aslan, arkadaşları ve Hürkuş'un hikayesini konu ediyor. Gökbey, gözalıcı olduğu kadar güçlü ve dost canlısı olan bir helikopterdir.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç