2022 TYT Nasıldı? İşte Soru ve Cevapları Yorumları Kolay mıydı Zor muydu?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

2022 TYT Nasıldı? İşte Soru ve Cevapları Yorumları Kolay mıydı Zor muydu?

TYT'den çıkan öğrenciler, sınavda sorulan soruları ve cevaplarını araştırmaya başladı. Peki TYT nasıldı? TYT soruları ve cevapları ne zaman açıklanacak? İşte TYT soru ve cevapları ile yorumları.

Eğitim 18 Haz 2022 12:29 1
2022 TYT Nasıldı? İşte Soru ve Cevapları Yorumları Kolay mıydı Zor muydu?

2022 TYT nasıldı?

Milyonlarca öğrenci TYT'den çıkmaya başladı. Sınavdan çıkan öğrenciler, sınavda sorulan sorulşarı ve soruların cevaplarını araştırmaya başladı. Sınavda öğrencilere Türkçe, Matematik, Sosyal Bilgiler ve Fen Bilimleri testleri altında toplamda 120 soru soruldu.

Sorulan bu soruların dağılımları ise şu şekilde açıklandı:

Türkçe 40

Sosyal Bilgiler 20: Tarih 5 , Coğrafya 5 , Felsefe 5, Din Kültürü ya da ek felsefe soruları 5

Matematik: 40

Fen Bilimleri: 20 : Fizik 7 , Kimya 7 , Biyoloji 6

SORU VE CEVAP KİTAPÇIKLARI VE SINAV SONUÇ TARİHİ

Sınav soru ve cevap kitapçıklarının 19 Haziran öğleden sonra , YDT sona erdikten sonra ya da en geç 20 Haziran sabahı açıklanması bekleniyor. Sınav sonuçları ise 20 Temmuz 2022 tarihinde açıklanacak. Sınav sonuçlarından ve soru ile cevaplarından bildiirmle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

TYT NASILDI?

2022 TYT'den çıkan adaylar sınavın nasıl geçtiğini, diğer adayların sınavda sorulara ne cevap verdiğini, kendilerinin sınavda verdikleri cevapların doğru olup olmadığını araştırmaya başladı. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda öğrencilerin bilgi alış verişi yapacağı platforma yer verdik.

TYT 'de çıkan soruları, cevaplarını kadın ve erkek diğer adaylarla paylaşmak, tartışmak, cevabını merak ettiğiniz soruların cevabını öğrenmek için TIKLAYIN

Kaynak: Finans7.com

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
2021 sınav öğrencilerini çok zorlarken üstelik okullar kapalı iken şimdi yani 2022 de tüm avantajları sağlamak ne kadar doğru