2022 Sınavsız İkinci Üniversite Kayıtları Ne Zaman? AUZEF, AÖF,ATA AÖF Kayıt Tarihleri...
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

2022 Sınavsız İkinci Üniversite Kayıtları Ne Zaman? AUZEF, AÖF,ATA AÖF Kayıt Tarihleri...

AÖF, AUZEF, ATA AÖF Sınavsız ikinci üniversite kayıt tarihleri belli oldu! 

Eğitim 2 Ağu 2022 19:41 0
2022 Sınavsız İkinci Üniversite Kayıtları Ne Zaman? AUZEF, AÖF,ATA AÖF Kayıt Tarihleri...

AÖF, AUZEF, ATA AÖF Sınavsız ikinci üniversite kayıt tarihleri belli oldu! 

Sınavsız ikinci üniversiteye kayıt yapacak adaylar dikkat! Başvurular başlıyor!  Herhangi bir yükseköğretim kurumundan lisans eğitimi alarak mezun olan adaylar lisans ve önlisans programlarına başvuru yapabiliyorken önlisans eğitimi alanlar ve mezun olanlar da önlisans programlarına başvurabiliyor.  

Anadolu Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi ve Erzurum Atatürk Üniversitesi bünyesinde eğitim görmek isteyen öğrenciler için ön lisans ve lisans programlarına sınavsız başvurarak kayıt olma imkanı tanınıyor. Bu kapsamda başvuru detaylarına haberimizde yer verdik...

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ (AUZEF) KAYITLARI NE ZAMAN?

Kayıtlar başladı! İstanbul Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AUZEF) 2022-2023 eğitim öğretim dönemi kayıtları 1 Ağustos – 16 Eylül arasında gerçekleştirilecek.

İstanbul Üniversitesi 2. üniversite kayıtları için başvurular ilgili tarihler arasında basvuru.istanbul.edu.tr adresinden hesap oluşturduktan sonra program tercihi yaparak tamamlanacak.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ (AÖF) KAYITLARI NE ZAMAN?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) sınav üniversite için 2022-2023 eğitim öğretim dönemi kayıtları 22 Ağustos – 17 Ekim arasında gerçekleştirilecek.

Çevrimiçi başvuru işlemleri https://aoskayit.anadolu.edu.tr​ adresinden e-devlet şifresi ile yapılacaktır. Adayların başvuru yapabilmeleri için öğrenim bilgilerinin MEBBİS/YÖKSİS sisteminde güncel olması gerekmektedir.

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ (ATA AÖF) KAYITLARI NE ZAMAN?

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATA AÖF) 2022-2023 eğitim öğretim dönemi kayıtları 29 Ağustos – 2 Ekim arasında gerçekleştirilecek.

İkinci üniversite (Sınavsız ve belge göndermeksizin) kapsamında kayıt yaptıracak öğrencilerin öncelikle İkinci üniversite Kayıt Sayfası üzerinden ön kayıt işlemlerini yapmaları gerekir.

İKİNCİ ÜNİVERSİTE BAŞVURU ŞARTLARI

Yükseköğretim kurumu lisans/önlisans programlarında öğrenciliği devam eden ya da mezun olanlar,

Yurt dışındaki yükseköğretim kurumu programlarından mezun olup, mezuniyetlerini Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından (YÖK) Denklik Belgesi ile belgeleyenler, sınavsız ikinci üniversite kapsamında fakültemize başvuruda bulunabilirler.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç