2022 Lisans KPSS Güncel Bilgiler Soru ve Cevapları Yorumları: Nasıldı?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

2022 Lisans KPSS Güncel Bilgiler Soru ve Cevapları Yorumları: Nasıldı?

Sınavı sona eren KPSS 'den sonra adaylar Güncel Bilgiler testinde sorulan soruları ve cevapları araştırmaya başladı.

Sınav 18 Eylül 2022 11:39 0
2022 Lisans KPSS Güncel Bilgiler Soru ve Cevapları Yorumları: Nasıldı?

KPSS lisans Güncel Bilgiler soruları cevapları.

KPSS lisans ilk oturumlarından çıkmaya başlayan adaylar ,sınavda sorulan soruları ve soruların cevaplarını araştırmaya başladı. Sınav sonrası adaylar KPSS Güncel Bilgiler sorularının nasıl olduğunu, sınavın diğer adaylar için nasıl geçtiğini ve soru ile cevapların ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı. Biz de bu yazımızda söz konusu soruların detaylarına yer verdik.

ADAYLAR, SORULAR SİL BAŞTAN OLUNCA ZORLANDI

İptal edilen KPSS bugün yeniden yapıldı. Sınavın iptali sonrası ÖSYM'nin soru havuzu güncellendi ve yeni sorular hazırlandı. Sil baştan 2 bin soru hazırlandı ve bugün yapılan sınavda bu sorular adaylara soruldu. 

SINAV NASILDI?

Sınavdan çıkan öğrenciler, soruların tamamen bilgiye dayalı olduğunu söyledi. Son dönemlerde yaşanan olayların sorulduğu sınav biraz zorladı. Bazı adaylar Güncel Bilgiler dersinin kolay ise sınavda zorlandıklarını söyledi. Sizin sınavınız nasıl geçti? Kadın erkek diğer adaylarla soruları cevapları tartışmak, bilgi alış verişi yapmak için TIKLA TAKİP ET

SORU VE CEVAPLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KPSS lisans soru ile cevaplarının bugün eğitim bilimleri oturumu sonrası saat 19.00 'dan sonra açıklanması bekleniyor. Sınav sonuçları ise 21 Ekim'de açıklanacak. Soru ve cevaplar ile sınav sonuçlarından, KPSS ile memur ,asker ve polis alımlarından bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç