2022 KPSS Ortaöğretim Sınavı Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı Yayımlandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

2022 KPSS Ortaöğretim Sınavı Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı Yayımlandı

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Ortaöğretim sınavı temel soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı.

KPSS 6 Kasım 2022 14:00 0
2022 KPSS Ortaöğretim Sınavı Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı Yayımlandı

ÖSYM bugün gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Ortaöğretim sınavı temel soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımladı.

Kamu Personel Seçme Sınavı (2022-KPSS) Ortaöğretim Sınavı'na ait temel soru kitapçığı ile cevap anahtarının yüzde 10'u erişime açıldı.

ÖSYM sınavın tamamlanmasının ardından ÖSYM tarafından yapılan son dakika açıklamasında sınav soru kitapçığı ve cevap anahtarının yüzde 10'luk kısmını erişime açıldığı duyuruldu.

ÖSYM tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

"06 Kasım 2022 tarihinde uygulanan KPSS Ortaöğretim Sınavına ait (2022-KPSS Ortaöğretim) Temel Soru Kitapçığı ile Cevap Anahtarı’nın %10’u aşağıdaki bağlantıda erişime açılmıştır.

Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına 06 Kasım 2022 tarihinde saat 13.20'den itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile ulaşabilecektir. Temel Soru Kitapçığı görüntüleme süreci, 16 Kasım 2022 tarihinde 23.59’da sonlanacaktır.

Sorular, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde olup telif hakları ÖSYM'ye aittir. ÖSYM'nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve yayınlanamaz.

Adaylara ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI"

LİSE KPSS SONUÇ TARİHİ

Sınav sonucu 1 Aralık 2022 tarihinde duyurulacak. Sonuçlar sonuc.osym.gov.tr adresi üzerinden kamuoyuna duyurulacak. Sonuçlar açıklandığında finans7 olarak takipçilerimize bildirimle haber vereceğiz. Haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç