2022 Green Card Başvuru Tarihi Açıklandı: İşte DV2024 Başvuru Tarihi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

2022 Green Card Başvuru Tarihi Açıklandı: İşte DV2024 Başvuru Tarihi

Amerika'ya gitmek isteyenleri ilgilendiren son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre Green Card başvuru tarihi belli oldu.

Haberler 8 Tem 2022 16:40 0
2022 Green Card Başvuru Tarihi Açıklandı: İşte DV2024 Başvuru Tarihi

Green Card başvurusu için geri sayım.

Dünyanın en büyük ekonomisine sahip olan Amerika Birleşik Devletleri'ne gitmek isteyen yüz binlerce kişi, internet üzerinden başvurunun ne zaman başlayacağını araştırmaya başladı. Biz de bu yazımızda bu konudaki detaylara yer verdik.

GREEN CARD NEDİR?

Green card, diğer adı ile yeşil kart, Birleşik Devletler Göçmenlik ve Vatandaşlık Yasası uyarınca Amerika Birleşik Devletleri'nde kalıcı ikamet ve çalışma hakkını sağlayan ve bu hakkın verildiğine delil olması için verilen bir belge olarak adlandırılmaktadır. 

Green Card almaya hak kazanan kişi, Amerika'da çalışma izni alabiliyor ve Amerika'da yaşarak oturma hakkını da alıyor. Amerika'ya gitmenin en kesin yollarındna olan Green Card için her sene başvuru ekranı açılır ve yapılan seçim , eleme sonucunda Amerika'ya gitmeye hak kazanan kişiler belli olur.  2 ay önce geçen sene yapılan başvuruların sonuçları açıklandı ve Amerika'ya gitmeye hak kazananlar belli oldu. Gitmeye hak kazanalar konsolosluklarda görüşmeye alındı ve kısa sürede kartlarını alarak Amerika'ya gidebilecekler.

2022 YILINDA YENİ BAŞVURU ALINACAK: İŞTE DV2024 BAŞVURU TARİHİ

2022 yılında Green Card için yeni başvurular alınacak. Edinilen son dakika bilgilerine göre bu sene Ekim ayının ilk haftasında başvuruların kabul edileceği öğrenildi. Buna göre Başvurular için 3 ay kaldı. Gün hesabına göre ise 92 gün kaldı. Bu sene başvuru yapanlar için sonuçlar 2023 yılının Mayıs ayında açıklanacak ve Green Card çıkanlar 2024 yılında ABD'ye gidebilecek. Başvurular başladığında takipçilerimize bildirimle haber vereceğiz. Siz de başvuruyu kaçırmamak için uygulamamızı indirebilirsiniz.

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç