2022 Eylül KİA Otomobil Fiyat Listesi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

2022 Eylül KİA Otomobil Fiyat Listesi

2022 Eylül KİA picanto, KİA Rio, Cerato, Ceed,  Yeni KİA Ceed , YeniNiro Hybrid, Yeni Niro Ev , Yeni KİA Stonic, Yeni Kia Sportage fiyatları ve çok daha fazlası bu haberimizde.

Fiyat Listesi 27 Eylül 2022 15:53 0
2022 Eylül KİA Otomobil Fiyat Listesi

Türkiye'de hatrı sayılır bir seven kitlesi bulunan KİA'nın araç modelleri ve 2022 Eylül ayı fiyat listesi belli oldu. Kia picanto, KİA Rio, Cerato, Ceed,  Yeni KİA Ceed , YeniNiro Hybrid, Yeni Niro Ev , Yeni KİA Stonic, Yeni Kia Sportage fiyatları bu haberimizde.

Türkiye'de otomobil fiyatları almış başını gitmiş vaziyette. Sıfır otomobil fiyatları can sıkıcı seviyelerde dolaşırken, araç satın almak isteyenler ise hem uygun hem de kaliteli araç araştırmaları yapıyor. Türkiye'de beğenilen otomobil markalarından KİA'nın 2022 yılı Eylül fiyat listesi de netleşti.  

KİA Picanto'lar 443 Bin liradan, KİA Rio'lar 452 Bin liradan başlıyor. Yeni Cerato'nun Elegance donanımlı modeli 648 Bin TL'den satışa sunulurken,  Stonic'lerde 499 bin liradan başlıyor. KİA'nın elektrikli otomobili EV6 2 milyon 72 bin liradan, hibrit sorento ise 1 milyon 940 bin liradan satışa sunuluyor.  Fiyat listesi 1 Eylül 2022 tarihi itibariyle geçerli olmasına rağmen birçok şubede araç bulmakta sıkıntı yaşandığı belirtiliyor.

KİA'nın yeni araçlarına ait tüm fiyat ve diğer detay bilgilerine https://www.kia.com/tr/satis-merkezi/fiyat-listesi.html adresinden erişim sağlayabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç