200.000 TL İhtiyaç Kredisi Çeksem Ne Kadar Öderim? İşte Üç Bankanın Cevabı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

200.000 TL İhtiyaç Kredisi Çeksem Ne Kadar Öderim? İşte Üç Bankanın Cevabı

Kredi ihtiyacı doğan vatandaşların araştırdığı soru olan ne kadar öderim sorusuna üç bankadan cevap geldi! İşte 200.000 TL'lik ihtiyaç kredisinin maliyet tablosu ve detaylar...

Kredi 2 Mart 2024 0
200.000 TL İhtiyaç Kredisi Çeksem Ne Kadar Öderim? İşte Üç Bankanın Cevabı

Nakit ihtiyaçları karşısında çaresiz kalanların tek çıkar yolları bankalardan ihtiyaç kredisi çekmek oluyor. Bankalardan ihtiyaç kredisi çekmeye karar verenler ise bu imkanı hangi bankadan kullanmaları gerektiği konusunda büyük bir kararsızlığa düşüyorlar. Bunun çözümü ile kredi maliyetlerini araştırmaktan geçiyor. Kredi maliyetleri bankadan bankaya değiştiği için yeterli araştırmayı yapmadan hareket edenler finansal durumlarına büyük bir darbe indiriyorlar.

ÜÇ BANKA ÖNE ÇIKTI!

İhtiyaç kredisi faizlerinde yapılan son güncellemelerin ardından 3 banka ön plana çıkmaya başladı. İhtiyaç kredisi faizi açısından şu anda Akbank, İş Bankası ve Garanti BBVA avantajlı bankalar olarak görülüyorlar. Bu bankaların avantajlarından yararlanmak isteyenler kredi başvurusunda bulunuyorlar. Diğer bankalara kıyasla daha düşük bir faiz ile ihtiyaç kredisi sunan bu bankalar müşterileri özel jestler de yapıyorlar.

Ev ve araba almak isteyenleri ilgilendiriyor: Kredi faiz oranlarında  yükseliş! - Fotoğraf Galerisi

12 AY VADELİ KREDİLER!

Artan ekonomik sorunların ardından artık insanlar küçük limitlerde ihtiyaç kredileri ile finansal sorunlarını çözemiyorlar. Bu da kullanılan ihtiyaç kredilerinde uygulanan azami vade sürelerinde bir sıkışmaya neden oluyor. BDDK talimatına göre bankalar 100.000 TL üzerinde verdikleri ihtiyaç kredilerine en fazla 12 aya kadar vade yapabiliyorlar. Bu vade süreleri asla aşılamıyor. Bu süre aşılarak ihtiyaç kredisi veren bankalar BDDK tarafından yüksek para cezaları ile cezalandırılıyorlar.

AKBANK 200.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİT HESAPLAMASI

İhtiyaç kredisi kullanmak için Akbank'ı tercih edenler aylık yüzde 3,66 oranında faiz ile karşılaşıyorlar. 12 ay vadeli 200.000 TL ihtiyaç kredisi çekilmesi halinde bu bankaya aylık 22.258 TL kredi taksit ödemesi yapılıyor. Bu taksit ödemelerinin neticesinde 1 yılda bankaya toplamda 268 Bin TL tutarında toplam ödeme yapılmış oluyor.

GARANTİ BBVA 200.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİT HESAPLAMASI

Garanti BBVA'nın aylık ihtiyaç kredisi faizi yüzde 3,73 olarak açıklandı. 12 ay vadeli 200.000 TL ihtiyaç kredisi bu bankadan aylık 22.373 TL taksitle alınabiliyor. Kredinin toplam maliyeti ise 269 Bin TL oluyor.

ihtiyac-kredisi.jpg

İŞ BANKASI 200.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİT HESAPLAMASI

İş Bankası aylık yüzde 3,81 oranında faiz ile ihtiyaç kredisi veriyor. 12 ay vadeli 200.000 TL ihtiyaç kredisinin aylık kredi taksiti 22.505 TL, toplam kredi maliyeti 271 Bin TL olarak hesaplanıyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç