200 taşeron işçi kadroya geçti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

200 taşeron işçi kadroya geçti

Taşerona kadroda son dakika haberi: Adalet Bakanlığı, 200 taşeron işçinin kadroya geçtiğini duyurdu. İşte kadro ile ilgili gelen açıklama.

200 taşeron işçi kadroya geçti

Son dakika: 200 taşeron işçi kadroya alındı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç bir son dakika açıklamasında bulundu. Bakan Tunç yaptığı açıklamada 200 personelin düzenlenen törenle Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı bünyesinde kadroya alındığını söyledi.

Söz konusu törende açıklama yapan Bakan Tunç, personellerin iş güvencesine her zaman önem verdiklerini ve önem vermeye devam edeceklerini, bu kapsamda 200 taşeron işçinin kadroya alındığını söyledi. Bakan Tunç yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Çalışma barışına ve personelimizin iş güvencesine her zaman önem veriyoruz.

Taşeron şirkette çalışan 200 personelimizi, düzenlediğimiz törenle Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfımızın bünyesinde kadroya aldık. Personelimize, sağlıklı ve huzurlu bir çalışma hayatı diliyorum.

Hayırlı, uğurlu olsun"

DİĞER İŞÇİLER KADRO BEKLİYOR

90 bin taşeron işçi ve 600 bin belediye şirket işçisi, kamu kurumlarında kadroya geçmek için bekliyor. İşçiler, isteyince oluyor diyerek taşerona kadro konusunun artık gündeme gelmesi ve işçilerin mağduriyetlerinin artık çözülmesini istiyor.

Seçim öncesi taşerona kadro geleceği açıklanmış, düzenlemenin hazır olduğu ve seçimden sonra düzenlemenin hayata geçeceği bildirildi. Ancak seçimin üzerinden 6 ay geçmesine rağmen düzenleme hala hayata geçmedi. Önümüzdeki günlerde konu ile ilgili çalışmanın gelmesi bekleniyor. Düzenlemeden bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç