200 Bin TL,300 Bin TL, 500 Bin TL Konut Kredisi İçin Vakıfbank'ın Taksit Hesaplama Tabloları!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

200 Bin TL,300 Bin TL, 500 Bin TL Konut Kredisi İçin Vakıfbank'ın Taksit Hesaplama Tabloları!

Konut kredisi akmak isteyen vatandaşlar tarafından düşük faizli konut kredileri yakından takip ediliyor.

Kredi 3 Tem 2022 23:00 0
200 Bin TL,300 Bin TL, 500 Bin TL Konut Kredisi İçin Vakıfbank'ın Taksit Hesaplama Tabloları!

Konut kredisi akmak isteyen vatandaşlar tarafından düşük faizli konut kredileri yakından takip ediliyor. Vakıfbank Hangi maliyetlerle kout kredisi veriyor? Vakıfbank'ın 200 Bin TL, 300 Bin TL ve 500 Bin TL konut kredisi taksit hesaplamaları...

Ev sahibi olmak isteyenler konut finansman desteklerini araştırıyorlar. Belirli bir birikime sahip olan vatandaşlar bankalardan çekecekleri konut kredilerini de ekleyerek konut satın alabiliyorlar. Bundan dolayı konut kredisi imkanları en çok araştırılan bankacılık ürünlerinden birisi olmaya devam ediyor. Konut kredisi çekmeden önce kredi maliyetleri karşılaştırılmalı olarak araştırılıyor. Bu şekilde vatandaşlar kendilerine en uygun gelecek konut kredisi kampanyasını bulabiliyorlar. 

KONUT KREDİSİNDE KAMU BANKALARI AVANTAJI

Son dönemlerde konut kredisi faizlerinde bankalar arasında çok keskin uçurumlar oluştu. Şu anda özel bankalardan konut kredisi kullanmanın en küçük bir avantajı bulunmuyor.  Ancak kamu bankaları düşük faizle konut kredisi veriyorlar. Bu çok ciddi bir maliyet avantajı oluyor. Bundan dolayı insanlar konut kredisi kullanırken sadece kamu bankaları seçeneğini düşünmeye başladılar. 

VAKIFBANK'TAN UYGUN FAİZLİ KONUT KREDİSİ

Vakıfbank müşterileri konut kredisi çekmeleri halinde bu finansman desteğini aylık yüzde 1,29 faizle alabiliyorlar. 120 aya kadar vade ile kullanılan bu konut kredileri müşterilerce oldukça avantajlı bulunuyor. Uzun vadeli konut kredisi taksitlerinin düşük olması tercih nedeni oluyor.

200 BİN TL KONUT KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

Vakıfbank'tan konut kredisi kullanan müşterilere aylık yüzde 1,29 oranında kredi faizi uygulanıyor. 120 ay vadeli 200 Bin TL konut kredisi kullananlar bankaya her ay 3.285 TL kredi taksiti ödüyorlar.

300 BİN TL KONUT KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

Vakıfbank'tan 120 ay vadeli 300 Bin TL konut kredisi çekenler bankaya her ay 4.928 TL kredi taksiti ödüyorlar. 

500 BİN TL KONUT KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

Vakıfbank'tan 120 ay vadeli 500 Bin TL konut kredisi çekenlerin aylık taksitleri 8.214 TL olarak hesaplanıyor.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç