20 Bin Liraya İhtiyacı Olanlara 3 Ay Ödemesiz Düşük Faizli Kredi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

20 Bin Liraya İhtiyacı Olanlara 3 Ay Ödemesiz Düşük Faizli Kredi

Son dakika haberi: 20 bin liraya ihtiyacı olan vatandaşlar için 3 ay geri ödemesiz ve uygun faizli kredi başvurusu başladı.

Kredi 16 Mayıs 2022 23:03 0
20 Bin Liraya İhtiyacı Olanlara 3 Ay Ödemesiz Düşük Faizli Kredi

20 bin liraya ihtiyacı olanlara uygun faizli kredi için başvurular başladı. 3 ay geri ödeme yok.

TEB tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada 20 bin liraya ihtiyacı olan vatandaşlara 36 aya vadeye kadar ihtiyaç kredisi verileceği açıklandı. Acil nakde ihtiyacı olanlar için verilecek ihtiyaç kredisinde faiz oranı  1.59 olarak açıklandı. En uygun faizli kredi olan bu kredide başvurular internet üzerinden alınmaya başladı. Biz de "TEB’in avantajlı dünyasından hemen yararlanabilir, 7/24 kredi başvurusunda bulunabilirsiniz." başlığı ile yayımlanan söz konusu kredinin detaylarına bu yazımızda yer verdik.

PANDEMİ İLE BAŞLAYAN SÜREÇ DAHA KÖTÜYE GİDİYOR

Pandemi ile başlayan hayat pahalılığı süreci hala devam ediyor. Piyasalarda zamların ardı arkası kesilmezken kısa vadede enflasyonun düşmesine zor gözüyle bakılıyor. Hükümet kanadından yapılan açıklamada enflasyonun 2023 yılında düşeceğine yer verilirken vatandaşlar, enflasyonun düşeceği tarihe kadar idare edebilmek, borçlarını kapatmak, biriken borçlarını vermek için kredi araştırmaya başladı. Bankalar ise kredilerin faizlerini indirdiğini açıkladı. Yapılan son dakika açıklamasında en çok tercih edilen ihtiyaç kredisinin TEB tarafından verildiğine yer verildi. 

20 BİN LİRA KREDİ VERİLİYOR: İŞTE FAİZ ORANI VE KREDİ HESAPLAMASI

TEB tarafından yapılan son dakika açıklamasında nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlara uygun faizli kredi verileceğinin altı çizildi. 36 aya kadar vade ile verilen ihtiyaç kredisinde faiz oranı 1.59 olarak açıklandı. Diğer bankalardan daha uyguna verilen bu faiz oranında 20 bin lira için 24 ayın sonunda kredi çekenler 5 bin 114 lira faiz ödemesi yapacak. 12 ay vade ile krediyi çekecek kişi ise 1 yılın sonunda bankaya 2 bin 566 lira faiz ödemesi yapacaktoır. 36 ay vadede ise kredi çeken vatandaş, 3 yılın sonunda bankaya toplamda 7 bin 832 lira faiz ödemesi yapmış olacak. 

Taksit ödemeleri ve toplam geri ödeme detayları şu şekilde:

36 ay vade ile çekilecek kredide aylık ödeme 773 lira olacak ve 3 yılın sonunda bankaya toplamda 27 bin 931 lira ödenmiş olacak.

24 ay vade ile çekilecek ihtiyaç kredisinde aylık ödeme miktarı bin 46 lira olacak ve 2 yılın sonunda bankaya 25 bin 214 lira ödenmiş olacak.

12 ay vade ile çekilecek ihtiyaç kredisinde ise aylık ödeme bin 880 lira olacak ve 1 senenin sonunda bankaya 22 bin 66 lira ödeme yapılmış olacak.

ŞİMDİ ÇEK 3 AY SONRA ÖDE

TEB tarafından yapılan açıklamada söz konusu kredinin 3 ay ertelemeli şekilde kullanılabileceğine yer verildi. Krediyi çeken vatandaşlar, 3 ay geri ödeme yapmadıktan sonra ödemelere başlayabilecek. 

BAŞVURULAR BAŞLADI

TEB tarafından yapılan açıklamada krediye başvuruların internet üzerinden ya da şubelerden yapılabileceğine yer verildi. Krediler 50 bin liraya kadar veriliyor. 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç