2 yaşındaki çocuğa cinsel istismar olayında son dakika: 1 ölü, 1 ağır yaralı, 2 polis 1 bekçi tutuklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

2 yaşındaki çocuğa cinsel istismar olayında son dakika: 1 ölü, 1 ağır yaralı, 2 polis 1 bekçi tutuklandı

Zonguldak'tan son dakika haberi geldi. Gelen haberde 2 yaşındaki çocuğa cinsel istismar olayında 2 zanlının arabadan atladığı, birinin öldüğü öğrenildi. Olay ile ilgili 2 polis 1 bekçi tutuklandı.

Yerel Haberler 26 Mayıs 2023 14:48 1
2 yaşındaki çocuğa cinsel istismar olayında son dakika: 1 ölü, 1 ağır yaralı, 2 polis 1 bekçi tutuklandı

2 yaşındaki çocuğa istismar olayında son dakika: Şüpheli keip otosünden atladı.

Zonguldak'tan bir so ndakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada 2 yaşındaki çocuğa cinsel istismar olayında flaş bir gelişme yaşandığı öğrenildi.

Feci olay ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında 5 zanlı hakkında yakalama kararı çıkarılmış ve bu isimlier tutuklanmıştı. Hakkında tutuklama kararı verilen bu isimler cezaevine götürülürken 2 kişi daha tespit edildi.

Tespit edilen 2 kişi için daha önce yakalama kararı çıkarılmıştı. İstanbul'da oldukları tespit edilen bu kişiler, polis ekiplerinin başarılı operasyonu sonucu yakalanarak gözaltına alındı. İstanbul'da yakalanan bu isimler, yargılanmak üzere Zonguldak'a götürüldü. Yolda gelirken Kocaeli'de bir gelişme yaşandı ve zanlılar, Kocaeli'de araç seyir halindeyden arabadan atlayarak kaçmaya çalıştı.

BİRİ ÖLDÜ

Hareket halinde olan arabadan atlayan 2 kişi ağır halde yaralandı. Polis ekipleri bölgeye hemen sağlık ekiplerini çağırdı. Kısa sürede bölgeye gelen 112 acil sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahale sonrası iki yaralıyı da hastaneye kaldırdı. Hastaneye kaldırılan ağır yaralılardan biri, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Diğer yaralının ise tedavisi devam ediyor.

2 POLİS 1 BEKÇİ TUTUKLANDI

Gelen son dakika bilgilerine göre arabadan atlama ile ilgili soruşturma başlatıldı. Başlatılan soruşturma kapsamında 2 polis ve 1 bekçi hakkında tutuklama kararı verildi.

Olay ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 11 Ay Önce
Tutuklanması gereken okadar insan varken neden polis ve bekçi tutuklanıyor o sapıkları darp etmiş olsalar bile bunu haketmediler