2 Yaşındaki Bebeğini Öldüren Kadının Kan Donduran Savunması: Önce Boğazını Sıktım...
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

2 Yaşındaki Bebeğini Öldüren Kadının Kan Donduran Savunması: Önce Boğazını Sıktım...

Antalya'da meydana gelen olayda 2 yaşındaki kızını öldüren kadının ifadesi ortaya çıktı.

3.Sayfa 14 Mayıs 2022 11:33 0
2 Yaşındaki Bebeğini Öldüren Kadının Kan Donduran Savunması: Önce Boğazını Sıktım...

Korkunç olay ifadede ortaya çıktı.

Önceki gün Antalya'dan korkunç bir haber geldi. Gelen bilgide bir kadının 2 yaşındaki kızını öldürdüğü bildirilirken tüm Türkiye'yi dehşete düşüren olayın detayları da belli oldu. Edinilen son dakika bilgilerine göre 25 yaşında olduğu öğrenilen M.G. isimli kadın, 2 yaındaki kızı Betül G'yi karnından 2 defa bıçakladı ve öldürdü. Kadının annesi , olayı fark ettikten sonra durumu hemen damadına bildirdi ve eve gelen baba büyük acı veren tablo ile karşılaştı.

Hemen durum sağlık ve kolluk kuvveti ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine bölgeye kısa sürede jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk incelemede iki yerinden bıçaklanan küçük kızın hayatını kaybettiğini tespit etti. Bölgeye gelen Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Sarılar Jandarma Karakolu ekipleri de olay yerinde incelemelerde bulundu. Yapılan inceleme sonrası minik kızın cansız bedeni Büyükşehir Belediyesi Cenaze Hizmetleri personelinin kucağında cenaze aracına konuldu ve Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

Adli Tıp'ta yapılan incelemelerden sonra minik Betül'ün cansız bedeni, Side Kemer Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Minik kızın cenaze törenine babası, akrabaları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

ANNE GÖZALTINDA

Olay sonrası jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan ve Sarılar Jandarma Karakolu'na götürülen anne M.G. isimli 25 yaşındaki kadın, ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. Sağlık kontrolünden geçirilen kadın, savcıya da ifade verdi ve savcı, tutuklama istemi ile onu mahkemeye sevk etti. Mahkeme heyeti ise M.G.'yi tutukladı ve 3 hafta boyunca Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde gözetim altında tutulması yönünde karara vardı.

İFADESİ KAN DONDURDU: ÖNCE BOĞMAYA ÇALIŞTI

Kadının jandarmada verdiği ifade ise ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre kadın, pandemi döneminde başlayan psikolojik sorunlarının arttığını, 3 haftadır bu rahatsızlıkları nedeniyle tedavi gördüğünü söyledi. Kızını emzirdiğini söyleyen kadın, daha sonra onun boğazını sıkmaya başladığını söyledi: Daha sonra boğazını bıraktrığını söyleyen kadın, meyve bıçağını mutfaktan aldığını ve kızına sapladığını söyledi. Bunu neden yaptığını ise bilmediğini söyledi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç