2 yaşındaki bebeğe iğrenç saldırı: Küçük kızın feci sonu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

2 yaşındaki bebeğe iğrenç saldırı: Küçük kızın feci sonu

2 yaşındaki kızı taciz eden ve ölümüne neden olan kişinin mahkemedeki son sözü ortaya çıktı.

3.Sayfa 25 Ara 2023 0
2 yaşındaki bebeğe iğrenç saldırı: Küçük kızın feci sonu

Son dakika: 2 yaşındaki kızı taciz eden kişiden pişkin savunma.

Zonguldak Çaycuma'da meydana gelen feci olayda 2 yaşındaki Nisanur Ö adlı kıza iğrenç bir saldırı oldu. 25 yaşındaki Furkan Sevinç adlı kişinin istismarına uğrayan küçük çocuk, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

18 MAyıs tarihinde meydana gelen feci olayda iddialara göre Furkan Sevinç adlı kişi, geceyi 38 yaşındaki Meryem Ö. adlı kişinin evinde geçirdi. Diğer gün kadın, 8 yaşındaki kızını alarak markete gitti. Küçük çocuğunu ise evde bıraktı.

Bu sırada söz konusu kişinin Nisanur bebeğe cinsel istismarda bulunduğu bildirildi. Bu olaydan sonra bebek bayıldı ve bunun üzerine Sevinç, bebeği ayıltmak için havaya atıp tokatlamaya başladı.

Bebek kendine gelmedi ve bu kişi, yürüyerek çocuğu hastaneye götürdü. Burada kendisini bebeğin dayısı olarak tanıtan kişi, bebeğin nöbet geçirdiğini söyledi. Muayene sonrası bebeğin cinsel istismara uğradığı anlaşıldı ve durum hemen hastane yönetimi tarfından polis ekiplerine bildirildi.

Sevinç yakalandı ve küçük çocuk ise Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı ama tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şehir mezarlığına defnedilen çocuğun cenazesine ailesinden kimse katılmadı.

Bebeğin istismarı ve ölümü ile ablası R.Ö'nün fuhuşa zorlanması, cinsel istismara uğraması iddiası ile yürütülen soruşturmada dosyalar ayrıldı.

Zonguldak 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasında Furkan Sevinç'in ifadesi alındı. Anne ise duruşmaya katılmadı. Kapalı olan duruşmada Sevinç'in son sözü soruldu ve Sevinç, "Bana vicdanınız rahatsa, ceza verin" dedi.

Bu kişiye 30 yıl hapis cezası verildi. Sevinç cezayı duyunca "Sonuç olarak benim cezam nedir" diye sordu. Mahkeme ise cezayı yeniden okudu ve duruşma sona erdi.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç