2 ve 4 Yıllık Üniversite Mezunlarına 12 Ay Geri Ödemesiz 400 Bin TL: İşte Cesur Girişimci Kredisi Başvurusu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

2 ve 4 Yıllık Üniversite Mezunlarına 12 Ay Geri Ödemesiz 400 Bin TL: İşte Cesur Girişimci Kredisi Başvurusu

Halkbank tarafından yapılan açıklamada kendi işini kuracaklara 12 ay geri ödemesiz 400 bin TL verileceğini söyledi.

Kredi 8 Ekim 2022 20:37 1
2 ve 4 Yıllık Üniversite Mezunlarına 12 Ay Geri Ödemesiz 400 Bin TL: İşte Cesur Girişimci Kredisi Başvurusu

Cesur Girişimci kredisi ile Halkbank, 2 ve 4 yıllık mezunlara iş kurmaları için 400 bin lira veriyor.

Halkbank resmi internet adresi üzerinden son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada Cesur Girişimci Kredisi adı altında kendi işini kurmak isteyenlere destek ödemesi yapılacağına yer verildi.Biz de finans7.com olarak bu yazımızda söz konusu destek ödemesi hakkında detaylara yer verdik.

"Üniversitelerin yüksekokul veya fakültelerinden mezun, eğitimini aldığı ve en az 2 yıl deneyim kazandığı iş kolunda kendi iş yerini açmak isteyen veya kendi iş yerini açan 45 yaşını aşmamış girişimciler hedef kitlemizdir." ifadeleri ile yayınlnan duyuruya baktığımızda örneklere de yer verildiği görüldü. Örnekler ise "tıp doktorları, tahlil laboratuvarı kuracak biyologlar, etüt merkezi açacak öğretmenler, diş doktorları, veterinerler, avukatlar gibi." şeklinde verildi.

Diğer örneklere bakacak olursak , bir muhasebe personeli kendi şirketini açabilir, işletme mezunu kendi işyerini açabilir, Gastronomi mezunu bir kişi kendi lokantasını açabilir. Bu örnekler bu şekilde arttırılabilir.

KREDİ 400 BİN LİRA: 12 AY GERİ ÖDEMESİZ

Kredi limiti 400 bin lira olarak açıklandı. Söz konusu kredinin vadesi 60 ay olarak açıklanırken işletme kredisi 12 ay ana para ödemesiz şekilde çekilebilecek. 

BAŞVURU

BAŞVURU

Söz konusu desteğe başvuru yapmak isteyenlerin Halkbankkobi sayfası üzerinden yukarıda gösterdiğimiz yerden başvurunuzu yapabilirsiniz. Başvuru adresi: "https://www.halkbankkobi.com.tr/tr/kobi/basvurular/dijital-kredi-basvuru/basvuru.html?isPackage=true&no=2017?productName=Cesur%20Giri%C5%9Fimci%20Kredisi&productUrl=https://www.halkbankkobi.com.tr/tr/Girisimci/girisimci-kredileri/cesur-girisimci-kredisi.html"

Kadın erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
mesela kepçe başvurabilirmiyiz