2 koyun ve 1 keçi kaybeden çobana korkunç saldırı: Kadın kıyafeti giydirip tecavüz ettiler
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

2 koyun ve 1 keçi kaybeden çobana korkunç saldırı: Kadın kıyafeti giydirip tecavüz ettiler

Konya'da meydana gelen olayda sürü sahipleri, koyun ve keçi kaybeden çobana dehşeti yaşattı.

3.Sayfa 28 Ara 2023 1
2 koyun ve 1 keçi kaybeden çobana korkunç saldırı: Kadın kıyafeti giydirip tecavüz ettiler

Dehşete düşüren olay: 2 koyun ve 1 keçiyi kaybeden çobana tecavüz ettiler.

Konya'da meydana gelen feci olayın detayları  ortaya çıktı. Gelen bilgilere göre geçen sene Mayıs ayıda Konya Beyşehir'de meydana gelen olayda İ.K ve ortağı H.O. adlı kişinin sürüsünü otlatan ve ağılda bakan İ.B. adlı kişi, 2 koyun ve 1 keçiyi kaybetti.

Sürü sahipleri ise çobandan bunun poarsını istedi. Ancak çoban, bunun parasını ödemeyeceğini söyledi. Daha sonra sürü sahipleri ile çoban arasında tartışma çıktı.

DÖVDÜKTEN SONRA KADIN KIYAFETİ GİYDİRİP...

Bunun üzerine İ.K. ile ortağı H.O., 22 yaşındaki genci dövdü ve kadın kıyafeti giydirerek cinsel istismarda bulundu. Bu anları cep telefonuna çeken bu kişiler, çobanı, bu görüntüleri yaymakla tehdit etti.

Daha sonra bu kişiler, çobanın 12 Aralık 2023 tarihine kadar yanında kalacağını, kalmaması durumunda 20 ile 50 bin lira arasında para ödeyeceğini belirten bir belge imzalattı.

İ.K. adlı kişinin cep telefonu arızalandı. Arıza sonrası bu kişi, arkadaşı M.O. adlı kişiden yardım istedi. M.O. ise telefonu aldı ve incelediği sırada cinsel saldırı görüntülerini gördü.

ANNEMİ VE KARDEŞİMİ GETİRECEĞİM

İki ismin gence, “Annemi ve kardeşimi de getireceğim” yazılı olan bir karton imzalattıkları da ortaya çıktı.

ARKADAŞLARINI ÇAĞIRIP DÖVDÜ

Bunun üzerine telefon tamircisi, arkadaşlarını çağırarak onlarıo dövdü ve ellerini bağlayarak onları jandarmaya teslim etti. Tutuklanan iki isim cezaevine gönderildi.

PARA KARŞILIĞI BAŞKALARINA DA SATACAKLARDI

Telefonlarda yapılan incelemelerde iki ismin kendi aralarında konuşurken 22 yaşındaki genci para karşılığı başka kişilerle birlikte olmaya zorlamayı düşündükleri ortaya çıktı.

Savcılıkta ifade veren İ.B., şunları söyledi:

“Kaybolan koyun ve keçinin parasını benden istediler. Veremeyeceğimi söylemem üzerine ikisi de bana cinsel saldırıda bulundular. Beni buna mecbur etmeye çalıştılar, cep telefonuyla kaydettiler. Karton kağıt üzerine bir sözleşme imzalattılar.

Kur’an-ı Kerime el bastırarak 'Ablamı ve annemi de size getireceğim' diye yemin ettirdiler. Beni dövdüler ve şikayetçi olursam görüntüleri sosyal medyada yayınlayacaklarını söyleyerek şantaj yaptılar. Zaman zaman kadın kıyafetleri de giydirerek cinsel saldırıda bulundular. O yüzden şikayetçi olamadım”

Saldırganlar pişman olduklarını, şeytana uyduklarını söyledi. Davanın duruşması önümüzdeki günlerde devam edilecek.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 7 Ay Önce
Bunlar insan değil olamaz sapık kelimesi bile söyleyenmez nasıl bir şuur nasıl bir kafa bu.İdam direk idam