2 ilde 10 bin TL maaş alan kiracı emeklilere destek ödemesi yapılacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

2 ilde 10 bin TL maaş alan kiracı emeklilere destek ödemesi yapılacak

2 ilde emeklilere destek ödemesi açıklaması geldi. Kiracı emeklilere ayda 2500 ve 5 bin TL verilecek.

Emekli Haberleri 2 Şubat 2024 0
2 ilde 10 bin TL maaş alan kiracı emeklilere destek ödemesi yapılacak

10 bin TL maaş alan emeklilere 2 ilde 5 bin TL ek ödeme.

Emeklileri ilgilendiren bir açıklama daha geldi. Gelen son dakika açıklamasında iki belediye başkanı adayı, seçilmeleri durumunda emeklilere para vereceklerini söyledi.

10 bin TL maaş alan emeklilere yapılacak destek ödemesi için art arda açıklamalar geldi.

İSTANBULLU EMEKLİLERE 2500 TL VERİLECEK

Cumhur ittifakının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Murat Kurum yaptığı son açıklamada 10 bin TL maaş alan ihtiyaç sahibi emeklilere 2 bin 500 lira ödeme yapılacağını söyledi. Kurum yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Kurum yaptığı son dakika açıklamasında, "İhtiyaç sahibi emeklilerimiz için her ay İstanbul Kartlarına 2 bin 500 lira destek ödemesi yapacağız" ifadelerini kullandı.

Kurum açıklamasında seçilmesi duurmunda kiracı olan emeklilere 10 bin liranın üzerine ek olarak 2 bin 500 TL'lik destek ödemesi yapılacağını söyledi.

İKİNCİ MÜJDE ANKARA'DAN GELDİ

Cumhur İttifakının Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Turgut Altınok yaptığı son dakika açıklamasında emeklilere 5 bin TL ödeme yapacaklarını söyledi. Altınok kimlere 5 bin TL'lik destek ödemesi yapacağını şu şekilde duyurdu:

"Biz hem eserler yapacağız, hem de Yavaşın tabiriyle yardım yapacağız 5 yılda Ankara'ya bir tane organize sanayi bölgesi yapmamış bir Ankara Büyükşehir belediyesi var karşımızda Ankara'da dar gelirli vatandaşlar bize güvensin. Emeklilerimize ayda 5 Bin TL vereceğiz, şeffaf ihalelerle bunu yapacağız. Evi olmayan vatandaşlarımıza konut projemiz olacak, konut projemizin içinde sosyal donatı alanları olacak, spor tesisleri olacak. Bizimki lafta kalmayacak. Verdiğiniz sözleri gerçekleştiremiyorsanız halkın karşısına çıkmayacaksınız. Doğalgaz yardımını arttıracağız, et parasını arttıracağız ve Ankara'ya şahane eserler kazandıracağız. Mansur Yavaş seçime gelirken sosyal medya hesabından verdiği vaatlerin hepsini sildi, niye siliyorsun şeffaf adam siler mi? Biz de hepsi duruyor silme gibi bir şey yok" açıklamalarında bulundu"

Sizce başka hangi illerdeki emeklilere ek ödeme yapılmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

BAŞVURU NE ZAMAN?

Başvurular seçimden sonra gelecek. Seçimden sonra düzenleme gündeme geldiğinde bildirimle haberdar olmak, başvuruları kaçırmamak için UYGULAMAMIZI TIKLA İNDİR

Kaynak: Finans7

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç