2 Bin Güvenlik Görevlisi Alımı Müjdesi Geldi: İşte Securitas İş Başvuru Formu 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

2 Bin Güvenlik Görevlisi Alımı Müjdesi Geldi: İşte Securitas İş Başvuru Formu 2022

Son dakika haberi: Securitas tarafından yapılan açıklamada 2 bin güvenlik görevlisi alımı yapılacağına yer verildi.

İş İlanları 12 Ekim 2022 08:54 0
2 Bin Güvenlik Görevlisi Alımı Müjdesi Geldi: İşte Securitas İş Başvuru Formu 2022

Son dakika: 2 bin güvenlik görevlisi alımı yapılacak.

Güvenlik görevlisi alımı bekleyenleri sevindiren son dakika haberi geldi. Gelen haberde Türkiye'nin en büyük güvenlik kuruluşlarından olan Securitas'tan son dakika açıklaması geldi. Bir grup gazeteci iel bir araya gelen ve demeç veren Securitas Türkiye Ülke Başkanı Murat Kösereisoğlu, 2023 yılında yapılacak güvenlik görevlisi alımlarına değindi.

Kösereisoğlu yaptığı açıklamada personel alımlarının 2023 yılında da devam edeceğini söyledi. Sektörde finansmana erişim sorunu yaşandığını, bunun da bazı sıkıntılara yol açtığını söyleyen Kösereisoğlu, KOBİ’lerin güvenlik ihtiyacının son geçen gün daha da arttığını, ancak buna karşılık genel insanlı güvenlik hizmetlerini karşılamakta zorlandıklarını ifade etti.

Güvenlik sekötrünce çalışan personeller için sirkülasonun hızlı olduğunu, uzun sürede sosyal ve diğer haklaırn sağlanması açısından bu durumun şirketler açısından bazı zorlukları da beraberinde getirdiğini, turizm bölgelerinde güvenlik hizmetlerinde en büyük sıkıntının lojman sıkıntısı olduğunu söyleyen Kösereisoğlu “Özellikle büyük şehirlerdeki yaşam şartları ve barınma giderlerinin yüksekliği istihdamı olumsuz etkiliyor. Çalışacak eleman bulmakta güçlük çekiyoruz. Lojman desteği ile Securitas Türkiye olarak bu konuda önemli bir adım attığımızı düşünüyoruz” dedi.

SEKTÖR 330 BİN İSTİHDAMA ULAŞTI

Sektörün 330 bin istihdama ulaştığını söyleyen Kösereisoğlu, sektörün alacak tahsil süresinin daha önce 1 ay civarında olduğunu, 34-35 günlere kadar sarkabildiğini, ancak son dönemlerde ifnansmana erişim konusunda yaşanan sıkıntılar nedeniyle 45 güne kadar çıktığını söyledi.

2 BİN GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI YAPILACAK

Securitas bünyesinde 21 bin 300 güvenlik görevlisi çalıştığını bildiren Kösereisoğlu, 2023 senesinde bu sayıyı 23 binin üzeirne çıkaracaklarını söyledi. Kösereisoğlu 2023 hedeflerini şu şekilde duyurdu: “Tüm müşteri gruplarında elektronik çözümlerin cirodaki payı 2022’de yüzde 13,5’u geçecek. 2023’te ise bu oranı yüzde 14'ün üzerine çıkarmayı planlıyoruz. Buna paralel teknoloji yatırımlarımızı her geçen yıl artırıyoruz. 2021’de teknolojiye 12,5 milyon TL yatırım yaptık. 2022 için hedefimiz 25 milyon TL. 2023 için teknoloji yatırımı hedefimiz 40 milyon TL”

PERSONEL ALIMI BAŞVURU

Securitas , şirketlere güvenlik hizmeti verne bir firmadır. Firmaya başvuru yaparak iş ilanı başvurusu yapabilirsiniz. "https://www.securitas.com.tr/kariyer/" adresinden başvurunuzu yapabilirsiniz.

Kadın erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç