2 Banka, 18 Yaşını Geçenlere Faizsiz 5 Bin TL Veriyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

2 Banka, 18 Yaşını Geçenlere Faizsiz 5 Bin TL Veriyor

2 banka tarafından son dakika açıklamaları yapıldı ve bayram öncesi faizsiz 5 bin TL'lik nakit avans başvurularının başladığına yer verildi.

Kredi 6 Haz 2022 11:56 2
2 Banka, 18 Yaşını Geçenlere Faizsiz 5 Bin TL Veriyor

Bayram öncesi faizsiz 5 bin TL başvurusu.

İki banka son dakika açıklaması yaptı ve faizsiz 5 bin TL verileceğini duyurdu. 18 yaşından büyük herkesin başvuru yapabileceği söz konusu kampanyanın 15 Haziran tarihine kadar açık olduğuna yer verilirken başvuruların telefon üzerinden yapılabileceğine yer verildi. 

BAYRAM ÖNCESİ İHTİYACI OLANA

Kurban Bayramına 1 ay kala başlatılan söz konusu kampanyaya şimdiye kadar çok sayıda vatandaş başvuru yaptı. Başvuru yapan vatandaşlar, 5 bin TL faizsiz avans alarak bayram harcamalarını yapıyor ve geri ödemeleri 6 ay vade ile geri ödüyor. 

CEP TELEFONUNDAN BAŞVURU İMKANI

Yapı Kredi'nin ve Garanti BBVA'nın bayram öncesi başlattığı söz konusu kampanyaya başvuru yapmak için cep telefonunda başvuru yapmanız yeterli olacaktır. İşte başvuruya ilişkin bilgiler:

GARANTİ'DEN 5 BİN TL

Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamada 5 bin TL nakit avans başvuruların 15 Haziran tarihine kadar alınacağına yer verilirken kampanya başvurusu hakkında, "Kampanyadan Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek ilk defa Temassız Müşteri Olma Teknolojisi ile süreci tamamlayan müşterilerimiz kredi kartı başvuruları onaylandığında faydalanabilir" ifadelerine yer verildi. 

Cep telefonu üzerinden banka müşterisi olduktan sonra 2 hafta içinde bankanın internet bankacılığı sayfasından bireysel kredi kartı başvurusnda bulunup söz konusu 5 bin TL'den faydalanabilirsiniz. 

YAPI KREDİ'DEN 5 BİN TL

Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan açıklamada "Hızlı nakit ihtiyaçlarınız için 5000 TL’ye varan faizsiz ve masrafsız taksitli nakit avans fırsatı Yapı Kredi'de." ifadeleri ile yayınlanan açıklamada kampanyanın 15 Haziran tarihine kadar devam edeceğine yer verildi. 

Söz konusu 5 bin TL'lik faizsiz avanstan faydalanmak isteyenler için yapılan açıklamada, "Faizsiz Taksitli Nakit Avans kampanyasından kapsamında kredi kartı açılışından sonra sadece bir kez faydalanılabilecektir. Kampanya kapsamında kullanılacak maksimum taksitli nakit avans tutarı 5.000 TL’dir ve 5-12 ay arasındaki tüm vadelerde geçerlidir." denildi. 

18 YAŞINI GEÇEN HERKES BAŞVURU YAPABİLECEK

İki Banka tarafından yapılan son dakika açıklamasında 18 yaşını geçenlere söz konusu 5 bin TL'lik nakit avansın verileceği duyuruldu.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
garantide bos ya gittim yok kiredi kartiniz varmı başka bilmem ne
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Yapı Kredi vermemek için bin takla atıyor....yok yüksek limitli başka kartınız var yok bilmem ne....maksat yeni müşteri çekmek