18 Yaşından Büyük Herkes Başvurabilecek: Akbank Faizsiz 10 Bin TL Kredi Başvurusu Başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

18 Yaşından Büyük Herkes Başvurabilecek: Akbank Faizsiz 10 Bin TL Kredi Başvurusu Başladı

Son dakika haberi: Akbank 10 bin TL faizsiz kredi için açıklama geldi. Faizsiz 10 bin TL nakit avans başvurusunun detayları yazımızda.

Kredi 18 Ekim 2022 10:02 0
18 Yaşından Büyük Herkes Başvurabilecek: Akbank Faizsiz 10 Bin TL Kredi Başvurusu Başladı

Akbank'tan fazisiz 10 bin TL harçlık.

18 yaşından büyük her gencin başvuru yapabileceği bir kampanya başladı. Başlatılan kampanya kapsamında Akbank, bankada hesap açan vatandaşlara 10 bin TL faizsiz nakit avans vereceğini söyledi. Söz konusu kampanya ile ilgili gelen açıklamanın detaylarına baktığımızda başvuruların başladığı görülüyor.

Akbank resmi internet adresi üzerinden yapılan açıklamada, "Mobilden Akbanklı olanlara 10.000 TL’ye varan %0 faizli Taksitli Avans Hemen mobilden Akbanklı ol, kredi kartına başvur. 10.000TL’ye varan %0 Faizli Taksitli Avansını 6 ay vadeye kadar ücretsiz kullan!" ifadelerini kullandı.

KAMPANYA TARİHLERİ

Bugün başlayan başvurular 30 Kasım 2022 tarihine kadar devam edecek. 30 Kasım tarihine kadar Akbank müşterisi olan vatandaşlar 15 Aralık 2022 tarihine kadar başvurusunu yaparak 10 bin liraya kadar faizsiz nakit avans alabilecek.

Konu ile ilgili Akbank tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"15.12.2022 tarihine kadar başvurusu onaylanan Akbanklılar, taksitli avans limitleri doğrultusunda kampanyadan 31.12.2022 tarihine kadar faydalanabilecektir.

Kurye akışı ile Akbanklı olma sürecini tamamlayacak olan katılımcılar, belge işlemlerinin tamamlanıp evrakları bankamıza ulaştıktan sonra kredi kartı başvurusunda bulunarak kampanyadan faydalanabilir.

Mobilden Akbanklı olma sürecini başlatmış ancak hata almış veya süreci şubeden tamamlamış katılımcılar da kampanyadan yararlanabilir."

Kampanyanın diğer detayları ise şu şekilde verildi:

Söz konusu kampanyaya başvuru yapmak isteyenlerin Akbank müşterisi olmak için uygulamayı indirmesi ve Akbank uygulaması üzerinden banka müşterisi olması gerekiyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç