18 Yaşındaki Kıza Korkunç İnfaz: Ters Kelepçeleyip Öldürdüler
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

18 Yaşındaki Kıza Korkunç İnfaz: Ters Kelepçeleyip Öldürdüler

Kırşehir'de meydana gelen olayda 21 yaşındaki biri ile kaçan genç kız, ters kelepçelenmiş ve başından vurulmuş şekilde Kızılırmak kenarında bulundu.

3.Sayfa 28 Mart 2022 09:35 0
18 Yaşındaki Kıza Korkunç İnfaz: Ters Kelepçeleyip Öldürdüler

Korkunç olay Kırşehir'de meydana geldi. Gelen son dakika bilgilerine göre 21 yaşındaki Hasan Aydoğan ile 18 yaşındaki Şeyma Demir, bir aracı alarak ortadan bir anda kayboldu. Çocuklarını uzun süre bulamayan aile ise polise başvurdu ve kayıp ihbarında bulundu.


İhbar sonrası olayla ilgili inceleme başlatıldı ve tüm birimlere ihbar geçildi. Emniyet personellerinin yaptığı çalışma sonucu araba, Bağbaşı Mahallesi Ağbayır mevkisinde ormanlık bir alanda terk edilmiş şekilde bulundu. Arabada iki gencin cep telefonlarına, montlarına ve Şeyma'ya ait kişisel eşyaların içinde olduğu çanta bulundu. Bu durum sonrası polisler çalışmayı hızlandırdı. Çalışmalarda iki gencin, iki şüpheli tarafından başka bir arabaya bindirildiği ve Kortulu adlı köy istikametine doğru götürüldüğü tespit edildi. Köyde ve köyün etrafında çalışma başlatan polis ekipleri, Kızılırmak yakınında Şeyma Demir'in cesedini buldu.


Bulunan cesette kan dondurucu detaylar vardı. İncelemede kızın ters kelepçelendiği ve ensesinden vurulduğu ortaya çıktı. Genç kızın cansız bedeni, Savcının incelemesinin ardından hastane morguna otopsisi yapılması için kaldırıldı. Olay ile ilgili iki isim gözaltına alındı. Kırşehir Belediyesi bünyesinde güvenlik görevlisi olan Ş.E. ve S.A. isimli kişiler yakalandı.


Olayla ilgili soruşturma devam ederken Hasan Aydoğan'ın bulunması için çalışmalar da sürüyor.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç