175 Bin TL'ye Sıfır Araba Müjdesi: TATA Tiago Türkiye'ye Geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

175 Bin TL'ye Sıfır Araba Müjdesi: TATA Tiago Türkiye'ye Geliyor

175 bin liralık fiyatı ile TATA Tiago'nun Türkiye pazarına gireceği açıklandı. İşte aracın özellikleri ve görüntüsü.

Taşıt 12 Mayıs 2022 13:09 13
175 Bin TL'ye Sıfır Araba Müjdesi: TATA Tiago Türkiye'ye Geliyor

Ucuza araba almak isteyenleri sevindiren gelişme: 175 bin liralık araç Türkiye'de satışa sunulacak.

Araba almak düşük gelir grubundaki vatandaşlar için hayal oldu. İkinci el kötü bir araba alırken bile oldukça zorlanan vatandaşlar, fiyatların artmasından çok şikayetçi. Pandemi ile birlikte başlayan tedarik zincirindeki aksamalara çip sıkıntısı da eklenince otomobil üretiminde azalma olmuş ve fiyatlar artmaya başlamıştı. Bunlara ek olarak bir de Ukrayna Rusya Savaşının başlaması ile birlikte zamlara zam eklendi.

Emtia fiyatlarının rekor düzeylerde artması, enerji fiyatlarında yüksek olması girdi fiyatlarını arttırdı. Girdi fiyatlarının artması ile birlikte araç fiyatları da zamlandı ve rekor seviyelere kadar geldi. 

ÇİP KRİZİ 2023 SONUNDA ANCAK ÇÖZÜLECEK

VW 'den yapılan açıklamada çip krizinin çözülmesi için 2023 yılı sonu işaret edildi. Krizin sona ermesinden sonra fiyatların bir nebze de olsa düşeceği bildirildi. 

UCUZA ARABA ALMAK İSTEYENLERE İYİ HABER: 175 BİN LİRAYA SATILACAK

Sıfır araba almak isteyenlere iyi bir haber geldi. Gelen bilgilere göre TATA, yeni bir modeli ile Türkiye piyasasına girmeye hazırlanıyor. Edinilen bilgilere göre TATA'nın Tiago adlı modeli uygun fiyata Türkiye'de satılacak. 

Edinilen bilgilere göre ucuz otomobilleri ile vatandaşların ilgisini çeken TATA markası, Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor. Kulislerde konuşulanlara göre TATA, en çok satılan modelleri arasında yer alan Tiago adlı arabasını Hindistan pazarında 95 bin lira seviyesinde satıyor. Son bilgilere göre söz konusu aracın Türkiye'de KDV, ÖTV ve diğer vergiler dahil olmak üzere toplamda 175 bin liradan biraz fazla paraya satışa sunacağı öğrenildi. 

Söz konusu aracın 1199 CC'lik motora sahip olduğu bildirilirken 72 beygir gücü olduğu öğrenildi. 5 koltuk kapasiteli olan aracın görüntüleri şu şekilde:

KREDİ İLE ALSAM NE KADAR ÖDERİM?

Şimdi taşıt kredisinde faiz oranları yüksek. Kredide 175 bin lira kullanırsanız 48 ay vade için Taksit Tutarı:5.599,04 TL Faiz Oranı:% 1,59 Yıllık Maliyet Oranı:% 25.8381. Toplam geri ödeme ise 268 bin 753 lira olacak. 

Sizce 175-177 bin liraya alınır mı bu araba? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (13)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 12 Ay Önce
Ben alırım reno tofaşa Hyundai ye vereceyim parayı buna vererim en azında sıfıra binerim daha iyi
Ziyaretçi 12 Ay Önce
Ulan herkes gelicek diyor birşey geldiği yok bari yalan söylemeyin net tarih verin millete,neden milleti kandırıyorsunuz,neden yalan söylüyorsunuz
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Hayal peres oldu millet hayalini kurmakta güzel
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Ben uzun yıllar araç alıp sattım tatanin araçları uzun ömürlü araçlar değil.kaporta iç aksamı ve motor olarak çok çabuk dağılan kendinden geçen araçlar.175000 TL ucuz gibi görünüyor ama bunun sifirina o parayı verene kadar piyasa arabalarından birinin ikinci elini almak daha mantıklı.fiyatinin biraz daha uygun tutulması lazım bence.ilk olarak en azından ilk bir sene kullanıcıların yorumlarını alıp piyasada tuluyormu eski tatalarla arasında kalite farkı yaratılmıştı görmek lazım.simdiden fiyat olarak insanların düşüncesi ne diye nabız yoklaniyor o yüzden şimdiden fiyat iyi demek yanlış olur.citayi biraz daha düşük tutmaları lazım.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Şu an 2006 model Tata kullanıcısıyım. Takas imkanı verilirse derhal değişirim.