16 Kamu Kurumu 4 Bin 975 Personel Alımı Yapıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

16 Kamu Kurumu 4 Bin 975 Personel Alımı Yapıyor

Kamuda çalışmak isteyenler güncel ilanların olup olmadığını yakından takip ediyor. Mayıs ayı içerisinde personel alımı yapacak olan kurumlar ve başvuru detayları...

Kamu 6 Mayıs 2022 11:20 0
16 Kamu Kurumu 4 Bin 975 Personel Alımı Yapıyor

Kamuda çalışmak isteyenler güncel ilanların olup olmadığını yakından takip ediyor. Mayıs ayı içerisinde personel alımı yapacak olan kurumlar ve başvuru detayları...

Çok sayıda kamu kurumu binlerce personel alımı için geçtiğimiz Nisan ayında ilana çıktı. Bu kapsamda başvuru süreci devam eden kurumların listesini siz değerli okurlarımızla paylaşıyoruz...

MAYIS AYI GÜNCEL İLANLAR
Emniyet Genel Müdürlüğü 3.250 bekçi alımı (28 Nisan- 13 Mayıs),

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı 65 personel alımı (9 Mayıs-20 Mayıs),

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanlığı 20 bankacılık uzman yardımcısı alacak ( 5 Mayıs - 16 Mayıs),

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı 100 memur alımı ( 30 Mayıs - 10 Haziran),

Sayıştay Başkanlığı 25 denetçi yardımcısı adayı alınacak ( 18 Mayıs - 26 Mayıs),

Erciyes Üniversitesi 138 sözleşmeli personel alımı (10 Mayıs),

Kültür ve Turizm Bakanlığı 149 sözleşmeli personel alımı (25 Nisan- 9 Mayıs),

Kültür ve Turizm Bakanlığı 154 Sözleşmeli Personel Alımı ( 29 Nisan - 13 Mayıs),

Milli Eğitim Bakanlığı 750 müfettiş yardımcısı alımı ( 16 Mayıs - 27 Mayıs),

Necmettin Erbakan Üniversitesi 2 sözleşmeli personel alımı ( 26 Nisan - 10 Mayıs),

Necmettin Erbakan Üniversitesi 51 sözleşmeli personel alımı ( 27 Nisan - 11 Mayıs),

Pamukkale Üniversitesi 81 sözleşmeli personel alımı ( 22 Nisan - 9 Mayıs),

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanlığı 20 üst kurul uzman yardımcılığı giriş sınavı duyurusu ( 25 Nisan - 13 Mayıs),

Rekabet Kurumu Başkanlığı 60 rekabet uzman yardımcısı alımı ( 11 Nisan - 11 Mayıs),

Ticaret Bakanlığı 100 ticaret müfettiş yardımcısı giriş sınavı ilanı ( 25 Nisan - 13 Mayıs),

Yalova Üniversitesi 30 sözleşmeli personel alımı ( 27 Nisan - 11 Mayıs),

BAŞVURU DETAYLARI

Emniyet Genel Müdürlüğü 3.250 Bekçi Alımı

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Polis Akademisi Başkanlığı'nın, 3 bin 250 erkek çarşı ve mahalle bekçisi alımı yapılmasına ilişkin ilanı, Resmi Gazete'de yayımlandı. İlana göre, 81 ilde istihdam edilmek üzere 3 bin 250 erkek çarşı ve mahalle bekçisi alınacak. EGM Polis Akademisi Başkanlığından yayınlanan ilana göre, adaylar 28 Nisan tarihinde başladı. Bekçi adayları "http://www.pa.edu.tr" adresinden e-Devlet şifresiyle giriş yaparak ön başvurularını gerçekleştirebilecek.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı 65 Personel Alımı

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı tarafından yayımlanan ilanda en az lise mezunu adaylar arasından büro personeli, güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi, şoför ve teknisyen alımı yapılacağına yer verildi. KPSS puan şartı ile yapılacak sözleşmeli kamu personeli alımında başvurular internet üzerinden Mayıs ayının ikinci haftasında başlayacak.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı 100 Memur Alımı

İŞKUR resmi web sayfasında yayınlanan ilana göre Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere en az Önlisans mezunu adaylardan ikamet şartsız Kadın/Erkek 100 Zabıta Memuru alımı yapılacaktır. 

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanlığı 25 Memur Alımı

BDDK Mayıs ayı yeni memur alımı yapacak. Bankacılık uzman yardımcısı alımı kapsamında kılavuz yayımlandı.  Hukuk, Siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, İktisat-İşletme fakültelerine bağlı bölümler ile bankacılık, bankacılık ve finans, istatistik, endüstri mühendisliği bölümleri mezunları başvurabilir. .

Erciyes Üniversitesi 138 Sözleşmeli Personel Alımı

Erciyas üniversitesine büro personeli alımı, aşçı alımı, destek personeli alımları, laborant alımı, sağlık teknikeri alımı, tekniker ve teknisyen alımları başladı. KPSS üstünlüğüne göre mülakatsız atama yapılacak. 

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü 4 Sözleşmeli Personel Alımı

Göç İdaresine kamu memur alımı online başvuruları alınıyor. Bilgisayar, yazılım, elektrik, elektronik, elektrik-elektronik ve endüstri mühendislikleri ile diğer fakültelerin mühendislik, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik mezunları başvurabiliyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 149 Sözleşmeli Personel Alımı

Kültür ve Turizm Bakanlığı için 82 Temizlik Personeli alımı, 64 Şoför alımı, 3 Bahçıvan alımı olmak üzere toplam 149 sözleşmeli personel alımı yapıyor. KPSS 55 puan şartı ile adaylar başvuru yapabilir. 

Kültür ve Turizm Bakanlığı 154 Sözleşmeli Personel Alımı

Kültür ve Turizm Bakanlığı için mimar, mühendis, tekniker, teknisyen ve şehir plancısı alımları kapsamında 154 kadro için başvurular alınmaya başladı. 

Milli Eğitim Bakanlığı 750 Müfettiş Yardımcısı Alımı

Milli Eğitim Bakanlığı “MEB” tarafından Teftiş Kurulu Başkanlığı kurum için 750 müfettiş alımı yapacak. 

Necmettin Erbakan Üniversitesi 53 Sözleşmeli Personel Alımı

Kamu üniversitesi tarafından iki farklı ilan için başvurular devam ediyor. 2 kadroya yüksek maaşla sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacak. Diğer 51 kadro için ise Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Destek Personeli, Hemşire, Teknisyen, Diğer Sağlık Personeli alımı başvuruları alınıyor. 

Pamukkale Üniversitesi 81 Sözleşmeli Personel Alımı

Pamukkale Üniversitesi hemşire, röntgen teknisyeni, eczacı, sağlık teknikeri, diğer sağlık personeli, tekniker, teknisyen, koruma ve güvenlik görevlisi, destek personeli, büro personeli, fizyoterapist ile sosyal çalışmacı kadrolarına personel alımı yapılacak.

RTÜK 20 Personel Alımı

RTÜK personel alımı yapıyor.Hukuk 1, Uluslararası İlişkiler 1, Maliye 2, İktisat 1, Kamu Yönetimi 2, İşletme 1, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri 1, Türk Dili ve Edebiyatı 1, Sosyoloji 1, Sosyal Hizmet 2, Tarih 1, İletişim 3, Elektrik-Elektronik, Elektronik, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği 2, Yazılım, Bilgisayar, Yazılım ve Bilgisayar Mühendisliği 1 olmak üzere 20 kadro başvuruları alınıyor.

Rekabet Kurumu Başkanlığı 60 Memur Alımı

Rekabet kurumu 60 kamu personel alımı yapıyor. 

25 Rekabet Uzman Yardımcısı alımı genel alanda olacak ve en İktisat, Siyasal Bilgiler, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden veya İşletme Mühendisliği ,

25 Rekabet Uzman Yardımcısı alımı hukuk alanında olacak ve Hukuk Fakültelerinden,
10 Rekabet Uzman Yardımcısı alımı bilişim alanında olacak ve Bilgisayar Mühendisliği, İstatistik ve Bilgisayar, Matematik ve Bilgisayar, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Adli Bilişim Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Yapay Zeka Mühendisliği mezunlarından başvurular alınacak. 

Ticaret Bakanlığı 100 Memur Alımı

Ticaret Bakanlığı GİH sınıfı 8 ve 9. derece kadrolu 100 memur alımı yapıyor.  4 yıllık hukuk, iktisat, siyasal bilgiler, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri mezunları başvurabilir.

Yalova Üniversitesi 30 Sözleşmeli Memur Alımı

Yalova Üniversitesi tarafından KPSS 60 ve 65 puanlarla 4/B Teknisyen, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Şoför, Boya - Badana ve Temizlik İşleri, Sıhhi Tesisat ve Temizlik İşleri, Çevre Düzenleme, Bahçe Bakım ve Temizlik İşleri, Isıtma Soğutma İşleri, Elektrik İşleri, Bilgisayar Bakım- Onarım, Marangoz İşleri ve Büro Personeli alımı başvuruları devam ediyor. 

KAMU İLANLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç