15 Mayıs 19 Mayıs arası okullar tatil mi: İşte son dakika açıklaması
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

15 Mayıs 19 Mayıs arası okullar tatil mi: İşte son dakika açıklaması

Son dakika: Okullar 1 hafta tatil mi? 15 Mayıs 19 Mayıs arası okullar tatil mi? İşte gelen son dakika bilgileri.

Eğitim 12 Mayıs 2023 11:03 0
15 Mayıs 19 Mayıs arası okullar tatil mi: İşte son dakika açıklaması

15 Mayıs 19 Mayıs arası okullar tatil mi? Bir hafta tatil olacak mı?

Türkiye bu hafta seçimlere gidiyor. Seçimlere saatler kala öğrenciler ile velileri, gelecek hafta okulların kapalı olup olmayacağını araştırmaya başladı. Bir hafta tatil olacak mı olmayacak mı? sorusunun en büyük nedeni ise 19 Mayıs'ın Cuma gününe gelmesi oldu. Peki okullar 15 Mayıs 19 Mayıs arası okullar tatil edilecek mi? Okullar 1 hafta tatil edildi mi? İşte gelen son dakika bilgileri.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın Cuma gününe denk gelmesi, seçimden sonraki gün yani 15 Mayıs'ın tatil olması ile birlikte aradaki 3 günün de tatil edilip edilmeyeceği merak ediliyordu.

15 MAYIS 2023 TATİL EDİLDİ

16 Mayıs 2023 tarihji seçimden bir sonraki güne denk geldiği için okullar tatil edildi. Seçimlerin okulda yapılıyor olması, oy sayımlarının ise gece saatlerine kadar devam etmesi sonrası okulların eğitime hazırlanması ancak salı gününü bulacak. Bu nedenle seçimlerden sonraki gün okullar tatil edilir.

19 MAYIS RESMİ TATİL

Bu tabloya göre baktığımızda 19 Mayıs tarihi de resmi tatil. 26-27-28 Mayıs tarihlerinde ise okullar tatil olmayacak. Okullar hafta içi açık olacak. Gelecek hafta okullar 3 gün açık olacak. Sadece Pazartesi ve Cuma günü okullar tatil. Sizce 1 hafta tatil edilmeli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç