15 defa evden kaçan kız çocuğu, bir daha kaçtı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

15 defa evden kaçan kız çocuğu, bir daha kaçtı

Kocaeli'de 15 defa evden kaçan kız çocuğu, bir daha evden kaçtı ve 10 gündür hala evine dönmedi.

Yerel Haberler 27 Ara 2023 0
15 defa evden kaçan kız çocuğu, bir daha kaçtı

Kocaeli'de kızı 15 defa evden kaçan kadının kızı yine kaçtı.

Kocaeli'de meydana gelen olay Türkiye gündemine oturdu. Gelen son dakika bilgilerine göre Kavaklı Mahallesi'nde yaşamakta olan Derya ve Tezcan Mendi'nin 17 yaşındaki kızları Sudenaz, 10 gündür ortalıkta yok.

Banasının uyumasını fırsat bilek kızın kaçtığı bildirilirken, kızın annesinin o sırada Niğde'de olduğu öğrenildi.

Duydukları sonrası dünyaları yıkılan kadın, daha önce kızının 15 defa evden kaçıtını, her seferinde onu bulup getirdiklerini ya da kendisinin geldiğini söyledi. Bu sefer uzun süre geri gelmediğini söyleyerek açıklama yapan anne Derya Mendi, "Ben Niğde'de olduğum için eşim kızlarımla ilgilenmeye başladı. Çalışıyordu fakat gidip geliyordu, onların üzerinden ellerini çekmiyordu. Babaları işten geldikten sonra birkaç saat dinlenip kızlarımı alıp yemeğe çıkartıp gezdirecekti. Küçük kızım okuldan geldi, eşim de uyandı. Sudenaz'ın evde olmadığı ortaya çıktı. O günden beri Sudenez'dan bir ses soluk yok. Bir aile dostumuz var onu aradım 'Abicim Sudenaz'ı gördün mü' dedim. ‘Fırının önünde gördüm konuştuk senin Niğde’de olduğunu söyledi, çekti gitti' dedi. Çarşıya bir arkadaşının yanına gittiğini sonra döneceğini söylemiş" dedi.

Açıklamasının devamında çocuğunu istediğini söyleyen acılı anne, "Ben çocuğumu istiyorum. Ben Sudenaz’ımı istiyorum. Onun kötü bir şeylere bulaştığını düşünüyorum. Elim gücüm yetmiyor. Ben iyi değilim bana yardım edin. Çok kız çocuğunun hayatı sönüyor. Ben kızımın hayatının sönmesini istemiyorum. Annem ne olursun, seni ne kadar çok sevdiğimi biliyorsun. Annem ne olur gel. 'Annem' de sar sarmala beni. Annem çok perişanım sizin için hayatımı ortaya koydum, kendimi yok saydım" dedi.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç