14 İlde Bulunan 1200 Kırtasiyeciye 5 Bin Lira Destek Başvuruları Başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

14 İlde Bulunan 1200 Kırtasiyeciye 5 Bin Lira Destek Başvuruları Başladı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin,koronavirüs salgınının ekonomik ve sosyal etkilerini azaltmak amacıyla 1200 kırtasiyeci esnafı için toplam 6 milyon TL destek verileceğini açıkladı

Ekonomi 21 Haz 2021 15:17 0
14 İlde Bulunan 1200 Kırtasiyeciye 5 Bin Lira Destek Başvuruları Başladı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin,koronavirüs salgınının ekonomik ve sosyal etkilerini azaltmak amacıyla 1200 kırtasiyeci esnafı için toplam 6 milyon TL destek verileceğini açıkladı.Başvurular bugün itibarıyla başladı.


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, COVID-19 salgınının etkilerini azaltmak için 1200 kırtasiyeci esnafa yönelik destek paketini açıkladı.





Başvurular Bugün Başlıyor


Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) Türkiye Ofisi ile ortak yürütülen projeler kapsamında desteğin sağlanacağını belirten Bakan Bilgin, başvuruların Bakanlık resmi sitesi üzerinden 21 Haziran 2021 tarihinden itibaren alınacağını belirtti.Başvurular https://forms.ailevecalisma.gov.tr/uigm/form/ üzerinden alınacak. 





14 İlde Kırtasiyeci Esnafa Destek


“Kırtasiyeci Esnafı Destek” programından Adana, Ankara, Bursa, Denizli, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Konya, Mersin, Ordu, Şanlıurfa’da kırtasiyecilik alanında faaliyet gösteren 1200 esnaf yararlanabilecek.


14 ilde yürütülecek bu programla kişi başına 5.000 TL olmak üzere toplam 6 milyon TL destek verilecek.


Bu kapsamda hibe almaya hak kazananlar, bakanlığın resmi web sitesinde duyurulacak. Ödemeler, T.C. kimlik numaraları aracılığıyla PTT üzerinden yapılacak.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç